INCREDIBIL ! Borcea – UN CADOU de un milion de euro PENTRU PRIMA NEVASTA

INCREDIBIL ! Borcea – UN CADOU de un milion de euro PENTRU PRIMA NEVASTA

Vrea să divorţeze de Alina până în 30 iunie !

Cristi Borcea vrea să devină nu numai un bărbat liber, ci să scape şi de obligaţiile pe care le mai are faţă de femeile din viaţa lui. Aşa Valentina Pelinel (35 de ani) ar purtea să-i devină cât mai curând soţie, fără să-i mai pese de trecutul său tumultuos.

Cristi Borcea (46 de ani) a apelat recent la magistraţi pentru ridicarea sechestrului asigurator pus pe vila din oraşul Pantelimon. El se judecă, alături de fosta lui soţie, Mihaela Borcea, cu DNA, ANAF şi Oficiul de Cadastru şi Publicitate Imobiliară Ilfov.

Fostul şef dinamovist a apelat la judecători pentru ridicarea sechestrului pus pe vila din Pantelimon, pe care vrea să i-o lase Mihaelei Borcea. Aşa ar putea finaliza în sfârşit partajul cu cea care i-a fost soţie timp de 23 de ani.

Pelinel îl face tatic pentru a… şaptea oară

Valentina Pelinel va naşte peste o lună un băiat, acesta urmând să fie al şaptelea copil al lui Cristian Borcea. Cu prima soţie, Mihaela, are trei copii, Patrick (18 ani) şi gemenii Mihai Angelo şi Antonia Melissa (13 ani). Cu actuala soţie, Alina, care i-a fost amantă timp de opt ani, Borcea are doi copii – un băiat, Alexandru, în vârstă de 3 ani, şi o fetiţă, Gloria, născută în urmă cu nouă luni. El mai are o fată, Carolyn (9 ani), pe care a conceput-o cu o fostă amantă, Simona Voiculescu, dar pe care a recunoscut-o abia în urma unui proces.

vezi mai mult aici

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.