INCREDIBIL ! Ce a ajuns Cristina Spătar să facă din cauza datoriilor !

INCREDIBIL ! Ce a ajuns Cristina Spătar să facă din cauza datoriilor !

Se spune că un necaz nu vine niciodată singur. După ce că se află în plin scandal cu soţul ei, Alin Ionescu, de care va divorţa, cântăreaţa Cristina Spătar este şi într-un mare impas financiar. Din acest motiv, ea nu-şi mai permite să îşi cumpere haine noi, astfel că artista a revenit la ţinutele pe care le purta în urmă cu mai bine de 10 ani, pe care le-a scos de la naftalină.

A vrut să păstreze imaginea unei familii fericite chiar şi atunci când soţul ei, Alin Ionescu (38 ani), era surprins în compania altor femei. Ca o nevastă dornică să aibă linişte în casă, Cristina Spătar (42 de ani) nu făcea scandal. A încercat cât a putut să îşi ţină problemele acasă. Până când soţul a anunţat că totul s-a sfârşit, că doreşte să îşi recapete statutul de bărbat liber.

Acum, Cristina Spătar nu se mai ascunde şi nici nu mai neagă că relaţia ei cu soţul nu mai este deloc roz. Chiar de ziua ei de naştere, în culisele emisiunii „Star Matinal” de vineri, de la Antena Stars, unde a fost serbată de Rocsana Marcu şi echipa emisiunii, Cristina a povestit că soţul ei este un tată bun, dar că, între ei, ca parteneri, nu mai poate fi salvat nimic.

Aceasta s-a mai plâns că nu mai are bani şi, din acest motiv, nu şi-a mai cumpărat haine noi de câţiva ani. În plus, cântăreaţa a mai spus în cabina de machiaj, înainte să intre în emisiune, că a ajuns să poarte vestimentaţiile pe care le are din perioada în care avea o relaţie cu Mirco Maschio, adică de mai bine de 10 ani.

”Noroc că a revenit moda. Eu nu mi-am mai cumpărat haine de ani de zile şi acum port hainele pe care le am de când eram cu Mirco. Am foarte multe datorii”, şi-a vărsat Cristina Spătar oful în culisele emisiunii de la Antena Stars. Una dintre persoanele care au asistat la această „spovedanie” a cântăreţei că aceasta a mărturisit că nu mai doarme în pat cu soţul ei de circa şase luni.

citeste mai mult aici

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

Tagged with

Leave a Reply

Your email address will not be published.