INCREDIBIL, MOTIVUL pentru care Andreea Esca NU POATE URMARI Euro 2016 LA TELEVIZOR !

INCREDIBIL, MOTIVUL pentru care Andreea Esca NU POATE URMARI Euro 2016 LA TELEVIZOR !

Vreme de o lună, vom respira fotbal !

EURO 2016 este cel mai important eveniment al verii, iar Andreea Esca, care prin prisma meseriei sale cu asta se ocupă( ştirile importante ce trebuie să ajungă la telespectatori) este în miezul lucrurilor şi prinsă în atmosfera contagioasă a sportului-rege.

Ne-a mărturisit că va face cu plăcere ore suplimentare alături de echipa care acoperă tot ce ţine de campionatul din Franţa şi ne-a explicat ce înseamnă pentru ea un meci important: nervi, consum şi risc de atac de cord !

Despre intersectarea ei cu fotbalul, Andreea ne marturiseste:

”Am o minge semnată de Hagi. Cu Hagi am făcut multe interviuri şi, când a împlinit 50 de ani, am făcut unul foarte frumos, de care îmi amintesc cu drag. Am fost colegă de generală cu Răducioiu şi îmi amintesc că toate fetele din şcoală erau îndrăgostite de el. Stăteam şi îl pândeam când venea la şcoală ca să-l vedem, pentru că era foarte drăguţ: blond, cu ochii albaştri şi cu părul creţ, deja juca la tineret şi era un fel de vedetă a şcolii.”

Iata ce declara stirista despre meciurile importante si disponibilitatea sa de a le viziona :

”Dacă mă prinde un meci, mă consum foarte tare! Mi-e frică să nu fac atac de cord, de nervi, aşa că evit să mă uit când este un meci care chiar contează.”

citeste mai mult aici

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.