INCREDIBIL ! TOP 10 VEDETE autohtone cu… CAZIER

INCREDIBIL ! TOP 10 VEDETE autohtone cu… CAZIER

La Hollywood, aproape că e în ”fişa postului” să ai cel puţin o arestare la activ! Nici vedetele din România nu fac excepţie, multe dintre ele fiind anchetate sau ajungând chiar după gratii. Cine s-a ales cu audieri la Poliţie sau chiar cu condamnări la ani de închisoare? Cătălin Botezatu, Mihaela Rădulescu sau, mai nou, Adina Buzatu sunt doar câteva dintre celebrităţile mioritice care au avut de-a face cu legea.

1. Adina Buzatu,

urmărită penal pentru evaziune şi spălare de bani

Cel mai recent caz este cel al creatoarei de modă Adina Buzatu, care este urmărită penal pentru sprijinirea unui grup infracţional, evaziune, fals în înscrisuri şi spălare de bani, cu un prejudiciu de aproape 1,6 milioane de lei adus bugetului de stat de firma sa.

2. Cătălin Botezatu,

arestat şi condamnat la închisoare în Italia

3. Şerban Huidu,

condamnat cu suspendare

În 2011, fostul realizator TV a fost implicat într-un accident rutier, în urma căruia au murit trei oameni. Cazul a fost extrem de mediatizat, iar Huidu s-a retras din viaţa publică. Şerban a fost pus sub acuzare pentru ucidere din culpă, iar ancheta s-a desfăşurat destul de anevoios. În cele din urmă, creatorul emisiunii ”Cronica Cârcotaşilor” de la Prima TV a fost condamnat la patru ani de închisoare cu suspendare. Conform aceleiaşi decizii, Şerban Huidu are interdicţia de a se urca la volan pentru o perioadă de şase ani.

4. Mihaela Rădulescu,

în ”război” cu paparazzi

Implicată într-o mulţime de acţiuni caritabile, pare greu de crezut că Mihaela Rădulescu a fost cercetată pentru furt calificat şi distrugere de bunuri. În martie 2009, fosta vedetă TV a ajuns în vizorul poliţiştilor după ce a iscat un scandal cu doi paparazzi de la un tabloid. Aceştia o urmăreau, în timp ce se afla în garsoniera de atunci a iubitului său, Dani Oţil. Aceasta s-a înfuriat, când i-a observat pe cei doi că o supravegheau şi încercau să o fotografieze. A avut loc chiar şi o confruntare violentă, cu lovituri şi injurii, iar poliţiştii abia i-au despărţit.

5.Andrei Gheorghe,

drogurile şi trei ore de arest

6.Florin Chilian,

aproape doi ani de închisoare cu suspendare

citeste mai departe aici

 

 

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.