Publicitate

Loredana A FACUT UN CONCURENT SA PLANGA la Vocea României !

Loredana A FACUT UN CONCURENT SA PLANGA la Vocea României  !
Publicitate

Ultima ediție de confruntări de la Vocea României 2016 a adus cu sine și o surpriză.

Pentru ca doar un concurent trece mai departe dupa terminarea reprezentatiei, cel de-al doilea are posibilitatea să fie ales de ceilalți antrenori.

Florin Popa, a avut parte de un moment plin de tensiune, dupa ce initial credea ca a parasit competita. Tanarul a fost salvat de Loredana, însă antrenoarea a apasat butonul foarte tarziu, după ce Florin părăsise scena.

Însoțită de Marius Moga, Loredana a mers în culise pentru a-l anunța vestea, pe care a primit-o șocat, moment în care a izbucnit în lacrimi.

”Florin, ești salvat. M-am răzgândit. A început să plângă, să râdă. Bucuria lui a fost atât de reală că ne-a impreionat pe toți până la lacrimi”, a declarat Loredana, la finalul momentului emoționant pentru toată lumea.

vocea romaniei 2016 florin popa

Vinerea aceasta au avut loc confruntări legendare, care au stârnit „tornade muzicale și furtuni emoționale”, așa cum spune Pavel Bartoș.

Ultimele șapte cupluri de dueliști au intrat în ring și au luptat pentru un loc în etapa următoare a competiției. Antrenorii au avut o misiune grea și au ales pe cei mai buni, pentru a-i duce cât mai departe către marele trofeu și premiul în valoare de 100.000 de euro.

loading...

Publicitate

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.