Publicitate

Luminiţa Anghel A CASTIGAT ! Mama biologică pierde fetiţa !

Luminiţa Anghel A CASTIGAT ! Mama biologică pierde fetiţa !
Publicitate

“Recunosc că am greşit. Nu am următit nimic. Nu i-am cerut niciodată bani doamnei Luminiţa Anghel. Mi-a crescut fetiţa în cele mai bune condiţii. Nu am nimic să-i reproşez. Fetiţa mea are nouă ani jumătate şi vorbeşte patru limbi străine datorită Luminiţei Anghel. Am vrut să fiu cu dânsa ca două surori. Eu m-am enervat că nu m-a lăsat să-mi văd fetiţa. Am greşit şi vă rog să mă scuzaţi, domana Luminiţa! La centru nu îmi dă voie să o văd aşa de des pe cât aş fi vrut eu. Am voie să merg de două ori pe lună. Soţul meu mi-a deschis creierii să-i dau fetiţa înapoi Luminiţei. Fetiţa mi-a spus: «Mama, mi-e milă de tine şi te iubesc, dar şi pe mama Lumi o iubesc! Dacă tu mă lăsai la ea acum ajungeam o vedetă că eu am vrut să devin ca ea»”, a povestit Angelica Constantin, mama naturală a Mariucai.

Angelica Constantin, femeia care s-a aflat într-un război rece cu Luminiţa Anghel, vrea să facă pace cu artista. Mama fetiţei adoptate de cântăreaţă a venit la tv să-şi ceară scuze şi să o asigure pe solistă că o lasă să-i crească copilul. Din păcate, scuzele ei vin prea târziu. Micuţa este la un centrul de plasament de la finele anului 2014.

Femeia a recunoscut că a greşit în momentul în care a luat-o pe Măriuca înapoi din casa Luminiţei Anghel. Mama biologică a fetiţei a venit în platoul emisiunii “Wowbiz” şi a mărturisit că îşi doreşte ca Măriuca, în vârstă de 9 ani şi jumătate, să meargă din nou în casa cântăreţei. În prezent, copila se află într-un centru de plasament, iar cântăreaţa s-a mutat cu familia în America.

citeste mai mult aici

 

loading...

Publicitate

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.