Publicitate

«Mădălina ne-a vizitat de Crăciun» FANTOMA fiicei le-a vorbit despre așa-zisul suicid

«Mădălina ne-a vizitat de Crăciun» FANTOMA fiicei le-a vorbit despre așa-zisul suicid
Publicitate

Se întâmplă fenomene paranormale în casa familiei Manole. Părinţii Mădălinei spun că fantoma fiicei lor îi bântuie. O astfel de ”vizită” tulburătoare a avut loc chiar în a doua noapte de Crăciun.

Suferinţa le-a dat halucinaţii sau chiar se întâmplă o minune? Ion Manole (75 de ani), tatăl ”Fetei cu părul de foc”, ne-a povestit că de la o vreme încoace atât el, cât şi soţia lui au parte de experienţe ciudate. Fiica lor îşi face apariţia noaptea şi le vorbeşte.

 ”Mădălina a venit la mama ei, a mângâiat-o pe mână şi i-a spus să nu o mai condamne pentru că nu ea şi-a făcut asta. Iar cu câteva zile înainte de asta a trecut prin faţa geamului şi m-a strigat: «tati, tati». M-am dat jos din pat, m-am uitat pe stradă şi era pustiu. Ea a fost”, povesteşte bărbatul, îngândurat.

Soţii Manole au vorbit cu un preot despre ceea ce trăiesc, iar omul i-a liniştit spunându-le că Mădălina este ataşată de familie şi că acesta este motivul pentru care-i ”vizitează”. Ei cred însă că fata lor vrea să le transmită faptul că nu s-a sinucis, ci că a fost omorâtă. Astfel că ura pentru ginerele lor, Petru Mircea, creşte de la an la an. Iar el ştie asta. Ca nu cumva să dea nas în nas cu socrii lui, bărbatul vine la mormântul Mădălinei  înainte să se crape de ziuă. La fel s-a întâmplat şi de Crăciun. ”A venit pe 25 decembrie şi i-a pus un brad urât, împodobit cu beteala din casă, pe care o are de când nepotul meu era mic. Am recunoscut-o imediat. Ca să nu se întâlnească cu noi, a venit ca hoţul, pe ascuns, la 6.00 dimineaţa. Ne-au spus paznicii. Când am ajuns la mormânt, la ora 9.00, am găsit bradul trântit pe jos de vânt. Omul ăsta ne-a nenorocit pur şi simplu. Este un criminal. Soţia plânge şi în culcare şi în sculare. S-a îmbolnăvit. Cât să mai reziste? Şi eu am făcut atac cerebral. Băiatul fetei mele are 8 ani şi nu l-am văzut de când era bebeluş”, ne-a spus Ion Manole (75 de ani), tatăl artistei.

Petru Mircea i-a pus un brad la mormânt

Mădălina Manole îşi doarme somnul de veci in Cimitirul Bolovani, din Ploieşti.

Se împlinesc şapte ani de la moartea artistei

Pe 14 iulie 2010, Mădălina Manole a fost găsită moartă în vila de la Otopeni. În ziua respectivă împlinea 43 de ani. Procurorii au stabilit că ”Fata cu părul de foc” s-a otrăvit cu Furadan, o substanţă extrem de  toxică. Iar de la presupunere la certitudine n-a mai trecut mult timp. La 11 luni de la tragedie, anchetatorii au dispus neînceperea urmăririi penale pentru infracţiunea de omor pe numele lui Petru Mircea. Anul acesta se vor împlini şapte ani de la ziua fatidică, însă soţul ei nu s-a recăsătorit. Îşi creşte singur copilul şi, deşi a fost zărit de paparazii cu diferite femei, acesta nu a recunoscut vreodată că şi-ar fi refăcut viaţa.

loading...

Publicitate

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.