Publicitate

MESAJUL IN DIRECT transmis de Donald Trump NADIEI COMANECI: ”Te iubesc, dar…”

MESAJUL IN DIRECT transmis de Donald Trump NADIEI COMANECI: ”Te iubesc, dar…”
Publicitate

Despre Donald Trump, omul care a dat peste cap toate calculele hârtiei şi a devenit noul preşedinte al Statelor Unite ale Americii, s-au scris foarte multe lucruri, dar puţini ştiu că omul de afaceri a fost protagonistul unui episod care a avut-o în prim-plan şi pe Nadia Comăneci.

În 2008, marea noastră campioană a participat la reality show-ul “The Celebrity Apprentice”, realizat la acea vreme de noul preşedinte al SUA şi difuzat de postul de televiziune NBC, iar lucrurile nu au mers chiar bine pentru “Zeiţa de la Montreal”.

Donald Trump s-a declarat un fan al fostei gimnaste, dar simpatia nu l-a împiedicat pe omul de afaceri s-o elimine pe Nadia încă din al doilea episod al show-ului. Evident, şi Nadia a fost “lovită” cu celebra replică “You’re Fired”: “Te iubesc, dar eşti concediată”, a fost mesajul transmis la acea vreme de Trump.

După emisiune, Nadia s-a declarat dezamăgită de eliminarea prematură: “Nu cred că ar fi trebuit să fiu eliminată, pentru că aş fi fost un element valoros al echipei. Sunt dezamăgită, dar ştiu că premiul va reveni unei asociaţii caritabile”, spunea, la acea vreme, fosta gimnastă de aur a României.

loading...

Publicitate

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.