Warning: file_get_contents(http://wp_plug.adnow.com/wp_aadb.php?token=ff17fa46f139a49c5f062f5dca20332b93e147eb7f279fe54d7c19de01786886): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 504 Gateway Time-out in /home/meganunt/public_html/wp-content/plugins/native-ads-adnow/public/class-adnow-widget-add-area.php on line 100

MISTER ELUCIDAT ! Iata CINE VA PREZENTA NOUL SHOW de la Kanal D – “Bravo, ai stil!”. E una din cele mai indragite prezente de pe micul ecran

MISTER ELUCIDAT ! Iata CINE VA PREZENTA NOUL SHOW de la Kanal D – “Bravo, ai stil!”. E una din cele mai indragite prezente de pe micul ecran

Juratii noii emisiuni, care va intra in casele romanilor de la sfarsitul acestei veri, au fost prezenti in platou la WOWbiz.

Iulia Albu, Raluca Badulescu si Maurice Munteanu au vorbit despre cel mai asteptat proiect de fashion al anului, din calitatea lor de jurati.

Cea care va aduce pe micile ecrane cel mai tare show de fashion din Romania va fi Ilinca Vandici, cunoscuta nu doar pentru aparitiile sale televizate, dar si prin prisma aparitiiilor sale elegante si rafinate.

“Am avut cateva filmari, iar replicile sunt spumoase. Nu le poti opri. E pacat sa te bagi intre ele si sa le opresti. Maurice, noi va trebui sa le tinem piept acestor dive”, a spus Ilinca Vandici.

“Nu este vorba de a te imbraca corect sau nu. Este vorba de felul in care alegi sa iti pastrezi amprenta, sa iti dezvolti unicitatea. Imi place foarte mult acest proiect si, mai mult decat atat, caut acel ceva, un diamant neslefuit”, a spus Iulia Albu.

citeste mai departe aici

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.