MOTIVUL BIZAR pentru care Andreea Bălan refuza sa o arate lumii pe fiica sa

MOTIVUL BIZAR pentru care Andreea Bălan refuza sa o arate lumii pe fiica sa

Andreea a ales să facă operație de cezariană pentru a nu risca să nască la filmările pentru emisiunea “Te cunosc de undeva”, iar planurile i-au ieșit exact așa cum și-a dorit. Nerăbdătoare să-și strângă comoara la piept, solista a fost extrem de emoționată atunci când a văzut-o pe Ella și a mărturisit că a vărsat lacrimi când a cunoscut-o.

 

Desi la scurt timp și-a anunțat fanii de fericita veste prin intermediul unei imagini în care se văd doar degețelele micuței sale, Andreea nu are de gând să-i arate chipul comorii sale, dintr-un motiv simplu. Pentru că ea este persoană publica, solista a ales să o protejeze pe Ella, fiica sa, de ochii iscoditori.

Diva a publicat o imagine emoționantă pe pagina ei de Facebook, în care puiul ei o strange de un deget. “O nouă zi alături de prințesa mea. O privesc încontinuu și încă nu-mi vine să cred că e a mea și că trăiesc acest vis frumos. E frumoasă, drăgălașă, cuminte și ea îmi dă un nou sens în viață”, a scris, fericită, proaspăta mămică.

Fanii au fost extrem de curioși si au îndrăznit să-i ceară Andreei să publice o imagine cu fața Ellei, dar Bălanca a fost fermă: “Nu doresc să apară decât mici detalii, atât. O voi proteja și nu o voi expune”.

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

Tagged with

Leave a Reply

Your email address will not be published.