Nadia Comăneci s-a pozat cu cele mai MARI STARURI la Globurile de Aur 2017

Nadia Comăneci s-a pozat cu cele mai MARI STARURI la Globurile de Aur 2017

Nadia Comăneci a fost prezentă la gala Premiilor Globurilor de Aur 2017, desfăşurată duminică noaptea în Los Angeles. Legendara gimnastă s-a fotografiat pe covorul roşu alături de staruri precum Justin Timberlake, Sarah Jessica Parker, Nicole Kidman şi Reese Witherspoon.

Nadia Comăneci a fost prezentă la gala Premiilor Globurilor de Aur 2017, desfăşurată duminică noaptea în Los Angeles. Nadia, considerată cea mai mare gimnastă a tuturor timpurilor, a ajuns pe covorul roşu la braţ cu soţul său, gimnastul american Bart Conner. Legendara gimnastă s-a fotografiat pe covorul roşu alături de staruri precum Justin Timberlake, Sarah Jessica Parker, Reese Witherspoon şi Cuba Gooding Jr.

De asemenea, Nadia a distribuit pe contul său oficial de Facebook o fotografie în care apare alături de gimnasta Simone Biles şi de actriţa Nicole Kidman.

Nadia Comăneci s-a fotografiat şi alături de actorul Matt Bomer.

Musicalul “La La Land”, în regia lui Damien Chazelle cu Ryan Gosling şi Emma Stone, a fost marele câştigător în cadrul galei Premiilor Globurile de Aur 2017, după ce a obţinut şapte trofee, în toate categoriile în care fusese nominalizat, printre care pentru “cel mai bun film – comedie/ musical” “cel mai bun scenariu”, “cea mai bună regie”, “cel mai bun cântec”, “cea mai bună coloană sonoră.”

De asemenea, actorul Ryan Gosling a obţinut trofeul pentru “cel mai bun actor într-un rol principal” pentru interpretarea din “La La Land”.

 

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.