Publicitate

NIMENI NU A AVUT HABAR ! IUBIREA INTERZISA dintre Nadia Comăneci și Ștefan Bănică Jr. ! FOTO INCREDIBIL !

NIMENI NU A AVUT HABAR ! IUBIREA INTERZISA dintre Nadia Comăneci și Ștefan Bănică Jr. ! FOTO INCREDIBIL !
Publicitate

IUBIREA INTERZISA dintre Nadia Comăneci și Ștefan Bănică Jr. ! FOTO INCREDIBIL !

E adevarat, Bănică Jr. a trăit o poveste de iubire cu Nadia Comăneci, însă mulți nu au avut habar de aventura lor.

O serie de imagini filmate în 1989, la o petrecere cu mai multe personalităţi ale vremii, fac valuri, iar ele au fost date publicităţii, la emisiunea „Un show păcătos”. Nadia şi Bănică Jr. apar îmbrăcaţi şi aranjaţi impecabil, socializează, râd, se simt bine și chiar fac glume piperate cu ceilalți invitați.

Omul care a organizat fuga Nadiei in Statele Unite, acum aproape un sfert de secol, a vorbit deschis, pentru Libertatea, în urmă cu patru ani, despre iubirile trăite in Romania de cea mai mare gimnastă a tuturor timpurilor.

Constantin Panait (56 de ani) a rememorat perioada în care Nadia Comăneci se iubea cu Nicu Ceauşescu, dar şi cu de Ştefan Bănică junior şi aventurile prin care au trecut cei doi. Se pare că acum 26 de ani, Nadia a rămas gravidă cu Bănică Jr., dar că a fost nevoită să avorteze, ea având, în paralel o relaţie şi cu Nicuşor Ceauşescu.

Prin 1987, când Nadia era şi cu Nicu Ceauşescu, dar şi cu Ştefan Bănică junior, a ieşit un scandal uriaş la restaurantul „Odobeşti” din Bucureşti, că aflase Nicuşor că Nadia rămăsese însărcinată cu Bănică jr. Aşa că a trimis gărzile de corp, care au „rezolvat” situaţia. Securiştii lui Nicuşor au venit peste Bănică jr şi i-au dat o bătaie cruntă. Săracul de el, era plin de sânge, la “Odobeşti”, că acolo cânta taică-su şi venise la el în vizită cu George Mihăiţă. Nadia a făcut avort imediat„, declarat Constantin Panait.

IMAGINI INEDITE cu Nadia Comăneci și Ștefan Bănică Jr ÎMPREUNĂ  VIDEO
loading...

Publicitate

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.