Publicitate

NOUA PREZENTATOARE de la TVR pe care o stii dar NU AI VAZUT-O NICIODATA ASA !

NOUA PREZENTATOARE de la TVR pe care o stii dar NU AI VAZUT-O NICIODATA ASA !
Publicitate

Pentru prima dată prezentatoare a ştirilor sportive de la TVR !

Dubla campioană olimpică Sandra Izbaşa (26 de ani) a debutat la pupitrul ştirilor sportive de la Televiziunea Română.

Fosta mare gimnastă de la CSA Steaua mai fusese invitat permanent al emisiunilor dedicate Jocurilor Olimpice de la Rio, însă în noua postură s-a aflat pentru prima dată sâmbătă seara. Participantă la două ediţii ale JO – Beijing şi Londra – Izbaşa a mai cochetat cu televiziunea, prezentând ca invitat special ştirile de la GSP TV, DolceSport şi Digisport, iar în 2016 a început cursuri de actorie. “Hei, tu cum te relaxezi în week-end. De acum, ne vedem în fiecare sâmbătă şi duminică, de la 19:45, la Ştirile sportive de pe TVR 2”, a scris Sandra pe pagina ei de facebook.

“Nu voi continua în gimnastica de înaltă performanţă. Mi-a fost foarte greu să iau această decizie. Mi-aş fi revenit, dar nu la nivelul pe care i-am obişnuit pe toţi. Munca pentru Jocurile Olimpice nu se compară cu pregătirea pentru alte competiţii. Bellu şi Bitang m-au înţeles, mi-au respectat decizia. Frica de eşec nu a cântărit în decizia mea, niciodată nu m-am gândit ‘Doamne, dacă o să ratez?!’. Părinţii m-au încurajat, nu poţi să faci o viaţă întreagă gimnastică de performanţă. În momentul de faţă nu m-am hotărât dacă o să fac deplasarea lui Rio, alături de echipă. Dacă nu voi face deplasarea, cu siguranţă le voi susţine din faţa televizorului”, a declarat Sandra Izbaşa la ProSport LIVE.

Sandra Izbaşa este dublă campioană olimpică (2008 şi 2012) şi s-a retras după Campionatele Mondiale din Antwerp (Belgia) care s-au desfăşurat în perioada 30 septembrie – 6 octombrie. Sportiva anunţase în octombrie

loading...

Publicitate

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.