Publicitate

O VEDETA de la VOCEA ROMANIEI a ieşit din comă, dar nu ştie că are cancer. TRAGEDIE FARA MARGINI

O VEDETA de la VOCEA ROMANIEI a ieşit din comă, dar nu ştie că are cancer. TRAGEDIE FARA MARGINI
Publicitate

Ce întorsătură a luat viaţa pentru Ana Mardare, artista de 30 de ani care a făcut furori în sezoanele trecute de la “Vocea României”. Cântăreaţa a susţinut un concert în urmp cu două weekend-uri, iar după ce a cobărât de pe scenă totul s-a complicat pentru ea. Le-a spus colegilor că nu mai vede, apoi a făcut convulsii şi a intrat în comă. La spital, medicii i-au depistat o tumoră de 9 centimetri pe creier. Viaţa ei atţrnp acum de un fir de aţă.

Familia Anei Mardare trece printr-o dramă cumplită. Cântăreaţa de 30 de ani seaflă în spital şi trebuie operată de urgenţă pe creier. După un concert pe care l-a susţinut la Stejarii Country Club sâmbătă (12 noiembrie), artista a intrat în comă şi medicii i-aupus un diagnostic devastator, cancer.

“S-a întâmplat brusc pentru că nu a vrut niciun simptom. S-a întâmplat pur şi simplu. La 6 dimineaţa a avut convulsii, a intrat in comă şi a descoperit după RMN că are o tumoare de 9 cm, pe lobul stâng. Este cât o portocală şi trebuie operată. A ieşit din comă, dar nu ştie că are cancer” a declarat Nidia Moculescu la Antena Stars. Fata compozitorului o cunoaşte pe Ana de 12 ani.

După concert, Ana Mardare a refuzat să meargă la spital, deşi nu mai vedea bine şi a pus totul pe seama oboselii acumulate. Un coleg de trupă a fost cel care a chemat ambulanţa, iar după ce a părăsit casa cântăreţei, starea acesteia s-a agravat.
“Tudy Zaharescu i-a condus pe cei de la salvare la ea, iar când s-au întors, ea deja intrase în a doua serie de convulsii. Totul s-a întamplat în jumătate de oră,” a completat Nadia Nidia Moculescu. Cântăreaţa nu-şi mai aduce aminte de nimic din momentul concertului şi este mai tot timpul sedată.

“M-a recunoscut, vorbeşte, dar dacă nu-şi mai aminteşte nimic decât momentul concertului. Devine tristă dacă o întreb ceva şi ea nu ştie. Răspunde întârziat cu cinci secunde de la întrebare”, a conchis Nidia Moculescu care s-a interesat la toate spitalele la care Ana ar putea să se opereze.

Iata ultima fotografie cu artista, inainte de colaps.

ana mardare coma operatie creier tumora

loading...

Publicitate

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.