RAZBOI CRUNT pe AVEREA tatălui ! IATA ”căsoaia” pe care se bat FRATII Dolănescu ! FOTO

RAZBOI CRUNT pe AVEREA tatălui ! IATA ”căsoaia” pe care se bat FRATII Dolănescu ! FOTO

GALERIE FOTO !

Dragoş Dolănescu a revăzut casa părintească de la Sinaia după 7 ani. El a fost şocat să constate cum arată acum casa de la munte a tatălui său.

Dragoş Dolănescu nu a mai păşit în vila de la munte a tatălui său din 2008, pe când acesta trăia. Întors în ţară zilele trecute, el a dat o fugă până la Sinaia, pentru a revedea casa, care îi va rămâne lui la încheierea procesului cu fratele său, Ionuţ Dolănescu.

Dragoş a rămas dezolat, după ce a văzut în ce stadiu se află casa cochetă, care i-a aparţinut părintelui său. Un adevărat prăpăd! Pereţii camerelor sunt plini de igrasie, iar mobilierul e rupt şi mucegăit.

”Nu-mi vine să cred! Parcă au trecut turcii. Un adevărat prăpăd. Cum era casa înainte, când trăia tata şi în ce hal a putut să ajungă acum! Dar, având în vedere că nu a fost întreţinută şi nu mai are curent şi căldură, cum era să arate? Pereţii sunt plini de umezeală şi de mucegai. Canapelele sunt roase, iar mobilierul este învechit şi uzat, în special de la frig. Nu am fost aici de 7 ani, de când trăia tata. Casa este frumoasă, dar nu a fost întreţinută. Păcat de ea. Cred că mai am de băgat aici mulţi bani. Cel puţin 30.000 de euro, dacă nu şi mai mult, ca să poată fi iar locuită”, spune Dragoş Dolănescu.

În afară de tablourile cu Ion Dolănescu şi cele cu peisaje expuse pe pereţi de acesta, celelalte obiecte nu par să mai poată fi utilizate, nici măcar frigiderele Fram din bucătărie. ”În afară de tablourile lui tata, aş strânge tot şi le-aş da foc dacă ar fi după mine, că nu am ce să fac cu ele. Îmi amintesc cum arăta casa înainte şi ce cochetă era! Tata venea aici din când în când să se odihnească. Era înnebunit după aer curat şi îi plăcea să vadă muntele. Casa lui era plină. Îl vizitau mulţi prieteni şi ţineau petreceri. De altfel, intenţiona să amenajeze podul special pentru aceste petreceri. Dar nu a mai apucat”, povesteşte Dragoş, după ce a făcut un tur al casei, inclusiv în pod, unde se intră prin spatele casei. Fiul cel mic al lui Dolănescu a făcut fotografii pentru a le arăta copiilor în Costa Rica.

 

”Copiii sunt curioşi cum arată casa, îşi doresc să vină aici în vacanţe”, spune el. Dragoş se află în ţară de aproape două săptămâni, când a sosit pentru termenul de la sfârşitul lunii octombrie din procesul cu fratele lui.

De la moartea lui Ion Dolănescu, în martie 2009, fraţii Ionuţ şi Dragoş duc o luptă strânsă în instanță, pe împărţirea moştenirii de un milion de euro a tatălui lor.

Casa din strada Caimatei, evaluată de experţi la 685.000 €, o vrea Ionuţ, urmând ca terenul şi vila din Sinaia, în valoare de 180.000 de euro, să-i revină lui Dragoş. Mai au de împărțit casa şi terenul din Str. Hagi Dina, evaluate la 6.000 €; casă cu teren de la Butimanu –  5.500 €; terenuri (2.000 mp) în Tunari – 61.000 €, un loc de veci în cimitirul Bellu, un autoturism Dacia Logan, două certificate de proprietate emise de FPP şi drepturile de autor estimate la peste 70.000 de euro.

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.