Publicitate

SECRET NAUCITOR ! Gyuri Pascu chemase ambulanța cu 2 ore înainte de a muri

SECRET NAUCITOR ! Gyuri Pascu chemase ambulanța cu 2 ore înainte de a muri
Publicitate

Gyuri Pascu a murit de infarct luni, la 5 dimineața. Avea numai 55 de ani.

Jurnaliștii de la ”Gazeta sporturilor” dezvăluie un secret incredibil în cazul morții lui Ioan Gyuri Pascu. Artistul chemase ambulanța cu numai două ore înainte de a muri. Medicul i-a pus diagnosticul de ”atac de panică”, i-a dat un calmat și a plecat.

”Au trimis o ambulanță de tip AMD, de consultații la domiciliu, cu un echipaj format dintr-un șofer și un medic. Gyuri era agitat și medicul i-a dat doar un calmant, un diazepam, i-a pus diagnosticul de atac de panică și a plecat”, a spus o sursă a ziarului ”Gazeta sporturilor”.

Se pare ca totul s-a întâmplat în noaptea de duminică spre luni, 25 spre 26 septembrie.

Artistul și fosta lui soție, în casa căreia se afla, au făcut un apel de urgență. Peste mai puțin de două ore, a urmat un alt apel la 112, la care au ajuns, de această dată, trei mașini: două de la SMURD și o ambulanță de tip C, cu medic, de la Ambulanța București.

”În ultimele trei zile, la Ambulanță a fost o stare de alertă. Directorul Alice Grasu și-a dat seama că ceva a fost în neregulă și a discutat îndelung cu medicul. A cerut ca totul rămînă secret”, a mai spus sursa de la Ambulanța București.

 

loading...

Publicitate

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.