SECRETUL SOCANT al lui Aurelian Preda a iesit la iveala ACUM !

SECRETUL SOCANT al lui Aurelian Preda a iesit la iveala ACUM !

Cantaretul de muzica populara Aurelian Preda a incetat din viata pe 27 septembrie, intr-o clinica din Viena, dupa ce a pierdut lupta cu o boala necrutatoare. Inmormantat pe 2 octombrie, la manastirea Dervent, Preda a lasat in urma o multime de regrete si o familie devastata de disparitia lui. Cea mai afectata a fost fata lui, Anamaria (17 ani), alaturi de care Aurelian canta in spectacole de ani buni.

Recunoscut de toata lumea drept o fire generoasa, care ajuta pe oricine, Aurelian a facut un gest incredibil pentru Anamaria, care de fapt nu este fiica lui naturala, conform apropiatilor.

O verisoara a solistului a relatat presei cum a ajuns Aurelian Preda tata pentru Anamaria. “Fata a tinut la el ca la ochii din cap, era viata ei, caci si el o iubea enorm. Dar Anamaria nu e fata lui naturala, e fata unei nepoate de-a lui, pe care el a infiat-o imediat dupa nastere! Asa a crezut el de cuviinta, pentru ca stia ca el putea sa-i ofere o viata linistita si multa iubire oricarui copil”, ne-a povestit Rodica Serban, care locuieste intr-o casa vecina cu casa natala a lui Aurelian Preda. \

“A fost un om extraordinar, toti l-am iubit foarte mult, era linistit si cumpatat, n-ar fi facut rau nimanui! Dar Dumnezeu ii ia la el numai pe cei buni!”, a incheiat tanti Rodica.

 

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.