SEMNEAZA PETITIA ! Nu vrem o cotoroanţa ambasadoare unicef a bunavointei !

SEMNEAZA PETITIA ! Nu vrem o cotoroanţa ambasadoare unicef a bunavointei !

In atentia Sandie Blanchet – Representative
Dorim pe această cale să vă supunem atenției comportamentul public reprobabil la care s-a dedat ambasadoarea unicef Andreea Marin, în data de 2 iulie 2016.
Astfel, cu această ocazie, în urma unui incident minor pe care l-a avut cu câinii dintr-o curte învecinată cu locuința sa, Andreea Marin a arătat tuturor că imaginea publică pe care și-a construit-o, de persoană civilizată și empatică, este tot atât de falsă ca și respectul pe care îl poartă oameniilor din jurul sau .
Opinăm că limbajul suburban, atitudinea belicoasă la adresa altor cetățeni implicați în incident și chiar a vecinilor săi, precum și instigarea la ură oarbă și nejustificată împotriva animalelor, dar și comportamentul general adoptat de ”vedetă” ulterior incidentului și modul în care a interacționat cu oamenii revoltați de atitudinea sa, pe rețelele sociale, sunt complet incompatibile cu imaginea unei persoane publice, unei ambasadoare a “”bunavointei “”, ce își asumă și arogă rolul de model pentru societate.
Menționăm că Andreea Marin a fost filmată în toată splendoarea persoanei sale, limbajul suburban, atitudinea violentă și instigarea la ură împotriva animalelor fiind documentate în filmul ce poate fi văzut AICI.

semneaza aici

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.