Publicitate

Simona Halep s-a logodit în SECRET ! IMAGINEA care trădează realitatea

Simona Halep s-a logodit în SECRET ! IMAGINEA care trădează realitatea
Publicitate

Simona Halep a terminat sezonul pe locul 4 în lume şi se pare că toate îi merg din plin. Inclusiv pe plan sentimental. Ea a apărut la un eveniment purtând un inel ce părea a fi de logodnă! Iar numele colecţiei din care face parte bijuteria este sugestiv: LOVE.

Aflată de trei zile la Bucureşti, în vacanţă, Simona Halep a făcut un consult ORL care a demonstrat că este pe deplin sănătoasă. Ochii tuturor celor prezenţi la eveniment au căzut pe superbele bijuterii pe care Simona le purta. Pentru că a fost pentru prima dată când Simona a apărut la astfel de evenimente (s-a anunţat şi parteneriatul ei cu reţeaua de spitale Regina Maria) purtând o brăţară şi un inel.

Cele două bijuterii fac parte din colecţia LOVE, creată de firma Cartier. În total, cele două costă, conform preţului de catalog, 7.370 de dolari. Cea mai scumpă este, evident, brăţara, care costă 6.300 de dolari. Având în vedere numele colecţiei din care fac parte bijuteriile – „love” înseamnă „dragoste” – , evident că gândul nu poate zbura decât la o posibilă logodnă secretă a Simonei, care, aşa cum mărturisea în urmă cu ceva timp bunica ei, trăieşte o poveste de dragoste cu Costa Sponte, fiul cunoscutului afacerist şi apropiat al Stelei, Teia Sponte.

Cei doi au petrecut câteva zile la munte înainte de Turneul Campioanelor şi, conform apropiaţilor, se vor căsători în viitorul apropiat.

Acest lucru nu va impieta asupra carierei Simonei, care a reafirmat faptul că, deşi iubeşte foarte mult copiii, nu are de gând să devină mamă până nu abandonează sportul de performanţă: „Am cariera în faţă. Bineînţeles că îmi doresc copii, va veni şi momentul acela, dar nu e cazul acum”, a declarat miercuri (2 noiembrie) Halep.

Un alt indiciu al unei posibile logodne este faptul că, tot în premieră, ea nu a mers direct la Constanţa, la casa părintească, aşa cum a făcut în alte dăţi, ci a mai rămas în Bucureşti câteva zile. „Încă nu am apucat să merg la Constanţa şi să-mi văd nepoţica, abia aştept să o fac”, a spus ea, apoi a mărturisit că în această vacanţă e posibil să plece câteva zile din ţară, ceea ce în trecut nu s-a mai întâmplat. Şi, cum vacanţele solitare nu sunt atrăgătoare, e de presupus că ea îl va avea alături pe alesul inimii.

Inelul din imagini a suscitat, evident, cele mai mari întrebări, pentru că a fost purtat pentru prima dată la un eveniment în ţară, Simona nefiind o mare amatoare de astfel de bijuterii. Ea l-a mai purtat o singură dată în public, în urmă cu aproape două săptămâni, la Singapore, la stabilirea grupelor Turneului Campioanelor, atunci când a primit şi trofeul Diamond Aces.

 

loading...

Publicitate

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.