Publicitate

SOC la «Mireasă pentru fiul meu»-VIDEO! INCREDIBIL, ce au putut sa faca 2 dintre CONCURENTI

SOC la «Mireasă pentru fiul meu»-VIDEO! INCREDIBIL, ce au putut sa faca 2 dintre CONCURENTI
Publicitate

VIDEO INCREDIBIL !

SOC la «Mireasă pentru fiul meu» ! ESTE INCREDIBIL CE AU FACUT 2 dintre CONCURENTI

Doi dintre cei mai iubiți și votați concurenți din acest sezon de “Mireasă pentru fiul meu”, Andrada și Valentin, au ales să plece din competiție. Cei doi au luat decizia subit, sâmbătă seară, 11 februarie, după gala săptămânală.

Au ieșit de mână și, pe rețelele sociale, au apărut deja imagini cu cei doi în libertate. Andrada și Valentin sunt unul dintre cele mai sudate cupluri ale celui mai recent sezon al competiției de la Antena 1, de multe ori fiind votați drept Mirele și Mireasa săptămânii. Aveau mari șanse să facă și nunta surpriză din 4 martie, dar nu a mai fost să fie. Stresul și presiunea din casă pare că și-au spus cuvântul, așa că cei doi au ales să plece.

Valentin a și fost nominalizat să iasă din casă, dar a fost salvat de admiratori în detrimentul lui Cosmin, prietenul lui din competiție. În momentul în care prezentatoarea Paula Chirilă l-a întrebat dacă este determinat să lupte, Valentin a dat câteva semne că nu mai este motivat să continue.

Imaginile nevăzute la tv, din timpul pauzelor publicitare, i-au dat de gol pe cei doi. “Mai stăm în emisiune sau plecăm?”, a fost întrebarea Andradei, iar Valentin a răspuns clar: “Nu, plecăm. Eu plec. Vin la fete, îmi fac bagajul când plecăm. Ieșim azi. Nu plec de aici până nu te aduc și pe tine. Dacă încep cu circul, încep și eu. Și nu semnez nimic. Îi chem la poliție, îi dau în judecată, eu nu pierd nimic”.

andrada si valentin

sursa Niculae George

loading...

Publicitate

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.