SOCANT ! Angajata unui magazin de lux, UCISA, in plina zi, CU SANGE RECE !

SOCANT ! Angajata unui magazin de lux, UCISA, in plina zi, CU SANGE RECE !

Bărbatul o amenința că îi va scoate inima

„Bărbatul acesta a venit foarte des în magazine, îl cunoșteam și era foarte insistent. Tot timpul o suna, o amenința, îi spunea că dacă nu va fi cu el îi va tăia gâtul și-i va scoate inima”, ne-a mai spus fosta noră a lui Virgil Măgureanu.

Vânzătoarea nu a mai avut timp să apese butonul de panică

Alina Petre, fosta noră a lui Virgil Măgureanu, trece prin momente de mare tensiune. Propretara unui magazin de lux de pe Calea Victoriei, femeia a fost anunţată, joi dimineaţă, că vânzătoarea ei a fost ucisă cu sânge rece. Autorul crimei este fostul iubit al femeii înjunghiate, care se pare că avea grave probleme psihice.

Alina Petre vrea să închidă magazinul

„Cred că o să închid acest magazin. Mama ei este pe moarte, este bolnavă de cancer, iar tatăl copilului este în Germania. Este o situaţie tragică. Copilul a rămas pe drumuri. Eu o să-l ajut cu tot ce pot, nu o să-l las”, a dat asigurări fosta noră a lui Virgil Măgureanu, care nu se lasă intimidată şi va începe o nouă serie de denunţuri. Ba mai mult, Alina Petre este pregătită să-și asume rolul de tutore al băiețelului. „Îmi doresc să iau eu băiețelul, să-l cresc, tatăl oricum nu-l ajuta cu nimic”, ne-a declarat ea.

citeste mai mult aici

 

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.