Publicitate

SOCANT-Brad Pitt, UN PERICOL PENTRU PROPRII SAI COPII ! Iata acordul care TRADEAZA ADEVARUL !

SOCANT-Brad Pitt, UN PERICOL PENTRU PROPRII SAI COPII ! Iata acordul care TRADEAZA ADEVARUL !
Publicitate

Maddox (15 ani), Pax (12 ani), Zahara (11 ani), Shiloh (10 ani) şi gemenii în vârstă de 8 ani Knox şi Vivienne vor rămâne în custodia actriţei, în timp ce Brad va continua să îi viziteze sub supravegherea unui terapeut, la sfatul unor profesionişti în îngrijirea copiilor, potrivit unei declaraţii obţinute de E! Online.

Angelina Jolie şi Brad Pitt au ajuns la un acord în ceea ce priveşte custodia celor şase copii ai cuplului, după ce actriţa a intentat divorţul în luna septembrie ”pentru binele familiei”, scrie contactmusic.com.

”Putem confirma că profesioniştii în îngrijirea copiilor au încurajat un acord legal, acceptat şi semnat de ambele părţi, în urmă cu o săptămână. Potrivit acordului, cei şase copii vor rămâne în custodia mamei, dar vor primi în continuare vizite de la tată, sub supravegherea unui terapeut. Totul a fost stabilit de profesioniştii în îngrijirea copiilor în cel mai bun interes al copiilor”, se arată în declaraţia menţionată anterior.

”Nu suntem în poziţie să oferim detalii. Sperăm că acum este clar că evenimentele care au dus la divorţ au implicat minorii şi bunăstarea lor. Credem că toate părţile sunt dispuse să ”vindece” familia şi vă roagă să fiţi înţelegători în această perioadă dificilă”.

loading...

Publicitate

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.