STIRE DE ULTIMA ORA ! INML a facut publica CAUZA MORTII lui Ioan Gyuri Pascu

STIRE DE ULTIMA ORA ! INML a facut publica CAUZA MORTII lui Ioan Gyuri Pascu

Cauza decesului actorului Ioan Gyuri Pascu a fost afecţiunea de cord de care suferea, pe fondul diabetului preexistent, a declarat directorul medical al Institutului Naţional de Medicină Legală (INML), Salem Abdo.

Medicii legişti au făcut marţi necropsia, pentru a stabili din ce cauză a murit Ioan Gyuri Pascu. Trupul neînsufleţit al actorului a fost dus luni la INML “Mina Minovici”, decizia de a fi făcută necropsia fiind luată de către familie şi legişti, având în vedere vârsta artistului.

“A fost adus la INML. Nu în toate cazurile decesele care s-au produs acasă sunt aduse la INML. În acest caz a fost o decizie comună a familiei şi legiştilor, având în vedere vârsta tânără a artistului”, a spus directorul medical al INML, potrivit news.ro.

Actorul şi muzicianul Ioan Gyuri Pascu a murit la vârsta de 55 de ani, luni dimineaţă, în locuinţa sa din Bucureşti, în urma unui stop cardio-respirator. La sfârşitul anului 2010, Ioan Gyuri Pascu suferise un accident vascular cerebral şi s-a recuperat la Spitalul Universitar din Bucureşti.

Trupul neînsufleţit al actorului şi muzicianului Ioan Gyuri Pascu va fi depus marţi, de la ora 15.00, la cimitirul Bellu Ortodox, iar înmormântarea va avea loc vineri, la cimitirul din oraşul Agnita, judeţul Sibiu, a declarat pentru News.ro Cristian Greţcu, fostul coleg al artistului din grupul Divertis.

Ioan Gyuri Pascu, născut pe 31 august 1961, în Agnita, a fost un muzician şi un actor român, membru al grupului de umor Divertis din anul 1987. S-a lansat în cariera muzicală în anul 1977 şi de atunci a abordat diverse stiluri muzicale, printre care pop, rock, blues şi reggae.

 

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

Tagged with

Leave a Reply

Your email address will not be published.