Publicitate

STRIGATOR LA CER ! Ce a putut sa-i faca Trump Madonnei ! A PUS TUNURILE PE EA !

STRIGATOR LA CER ! Ce a putut sa-i faca Trump Madonnei ! A PUS TUNURILE PE EA !
Publicitate

STRIGATOR LA CER ! Ce a putut sa-i faca Trump Madonnei ! A PUS TUNURILE PE EA !

Donald Trump «a pus tunurile» pe Madonna

Donald Trump “taie și spânzură”. A fost învestit drept al 45-lea președinte al Statelor Unite ale Americii și deja a început să pună în aplicare măsurile pe care le-a trâmbițat în campania electorală.

Zidul cu Mexicul a primit deja undă verde pentru a fi construit. Drept urmare, președintele Mexicului s-a simțit jignit și a anulat vizita în SUA. Mai mult, Trump a făcut declarații controversate cu privire la cei care au făcut comentarii la adresa lui. Una dintre cele luate în colimator a fost Madonna, “regina muzicii pop”. Aceasta a participat în Washington la Marșul Femeilor, unde nu s-a abținut din a spune tot ce i-a trecut prin cap: “Da, sunt contrariată, da, sunt furioasă. Da, m-am gândit să arunc în aer Casa Albă, dar știu că asta nu va schimba nimic. Nu putem cădea în disperare”, a spus vedeta.

Atât a fost de ajuns pentru ca magnatul devenit lider al lumii libere să-și înceapă tirada, într-un interviu televizat. “Sincer, este dezgustătoare. Cred că și-a făcut rău de una singură. Cred că a făcut rău întregii cauze. Cred că și ea, dar și alții. Mai ales în cazul ei, cred că ceea ce a spus a fost dizgrațios pentru țara noastră”, notează The Telegraph.

Madonna și-a apărat izbucnirea și a afirmat că nu ar face niciodată așa ceva și că nu are o fire violentă. “Nu promovez violența și este important ca oamenii să audă și să înțeleagă tot discursul meu, nu doar o frază scoasă din context.”

Nici show-ul Saturday Night Live, în care a fost de multe ori luat peste picior, nu a scăpat de declarațiile dure ale președintelui. Unul dintre scenariștii emisiunii a scris pe Twitter că fiul lui Trump, Barron, în vârstă de doar 10 ani, “va deveni primul trăgător al țării școlit acasă”. Magnatul a declarat în interviul care a durat o oră: “Saturday Night Live, de fapt, o persoană de la Saturday Night Live a fost îngrozitoare. Nu mă deranjează un pic de umor, dar asta a fost teribil să-l atace pe fiul meu de 10 ani… este rușinos. Este un băiat minunat. Și nu este un lucru ușor pentru el. Credeți-mă.”

 

loading...

Publicitate

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

Tagged with

Leave a Reply

Your email address will not be published.