Trăiește UN COSMAR ! DRAMA TERIBILA a unei superbe actrite din Romania

Trăiește UN COSMAR ! DRAMA TERIBILA a unei superbe actrite din Romania

Trăiește UN COSMAR !

Din dragoste pentru teatru, ea face eforturi supraomenești, urcă pe scenă ajutată de baston

Marea suferință a Cezarei Dafinescu!

Trece prin clipe grele după ce a fost operată la şold în urmă cu un an şi jumătate. Cezara Dafinescu are în continuare dureri şi se poate deplasa doar cu ajutorul bastonului. Medicii au decis să o opereze luna viitoare pentru a doua oară.

La vârsta de 68 de ani, Cezara Dafinescu a rămas una dintre cele mai frumoase şi mai talentate actriţe din Epoca de Aur. Profesional vorbind, artista a marcat succes după succes, căci numai anul trecut şi-a adăugat în palmares câteva trofee: a sărbătorit 40 de ani de activitate pe scena Teatrului Naţional, a fost numită ”Cetăţean de onoare” în două oraşe, Buşteni şi Galaţi, şi a marcat un turneu prin ţară cu piesa ”Jumătatea mea, bărbatul”.

Din păcate, la capitolul sănătate artista a avut doar ghinioane. În anul 2015, Cezara a fost diagnosticată cu hernie de disc L5-S1 Coxartroza bilaterală şi a fost operată la Spitalul Universitar din Capitală. Medicii i-au montat atunci o proteză la şold, dar nu a scăpat de dureri şi a rămas dependentă de baston. Vestea tristă este că actriţa a aflat recent că trebuie să se opereze din nou, aşa că a fost programată luna viitoare pentru o altă intervenţie.

Actriţa speră să treacă cu bine de această intervenţie ca să poată urca pe scenă. ”Mă simt mai bine, mi-am revenit şi am slăbit după terapia domnului Brînduşa. Vreau să trec mai repede peste această etapă şi să mă pun pe picioare. Ultima dată am urcat pe scenă pe 8 decembrie. Tot în cârje!”, ne-a spus, amuzată, doamna Epocii de Aur.

Image result for POZE CEZARA DAFINESCU

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.