Publicitate

ULUITOR ! ILIE NĂSTASE și AMALIA, din nou împreună ?

ULUITOR ! ILIE NĂSTASE și AMALIA, din nou împreună ?
Publicitate

Au două fetițe, iar acum… ILIE NĂSTASE și AMALIA sunt din nou împreună!

Relaţia lui Ilie Năstase cu femeile din viaţa lui e…complexă, la fel cum e şi cea a doamnelor cu celebrul tenismen. Recentul scandal pornit din gelozie cu actuala lui soţie, Brigitte, a determinat o apropiere între Ilie şi fosta lui soţie, Amalia! Mai mult decât atât, Ilie Năstase a fost ”luat la rost” de fosta lui soţie, pentru problemele sale!

Episodul în care Brigitte a căutat-o pe presupusa amantă a lui Ilie, blonda Cici, cu care a avut o discuţie ”lămuritoare” în stradă, printre replici presărate cu apelativul ”Curvo!”, nu a rămas fără urmări.

Chiar dacă în aparenţă s-au împăcat, Ilie nu mai părea atât de liniştit ca pe vremuri şi, probabil, a avut nevoie de intervenţia fostei sale soţii, cu care a rămas în relaţii foarte bune.

Ilie şi-a dat întâlnire cu Amalia în Dorobanţi, în faţa unei bănci, şi a ajuns destul de repede pe scuterul său, strecurându-se prin aglomeraţia din Bucureşti. A stat, a stat iarăsi, a fost recunoscut de o cunoştinţă care l-a salutat, până ce şi-a pierdut răbdarea şi a început să-i dea mesaje Amaliei, care, pesemne întârziase.

A trecut aproape o jumătate de oră până ce a ajuns acolo fosta lui soţie, destul de calmă şi cu o cafea în mână. Ilie părea destul de iritat de întârziere, pentru că a ”certat-o” puţin, arătându-i telefonul, dar apoi discuţia a decurs între ei în termeni amiabili.

Apoi, Amalia a început să gesticuleze, făcând probabil referire la ”aventura” lui Ilie, despre care acum ştie o ţară întreagă. Dacă a ţinut sau nu cont de sfaturile fostei sale soţii, asta numai Ilie Năstase ştie, cert este că întâlnirea cu Amalia din stradă nu a durat mai mult de cinci-şase minute, după care Ilie, puţin abătut, s-a urcat pe scuterul lui şi dus a fost!

loading...

Publicitate

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.