VESTE-BOMBA ! Măruţă a încasat-o ! Şefii ProTV l-au retrogradat

VESTE-BOMBA ! Măruţă a încasat-o ! Şefii ProTV l-au retrogradat

Una dintre cele mai iubite vedete ProTV a primit o lovitură grea cu doar două zile înainte de a reveni din vacanţă. Cătălin Măruţă a fost retrogradat de şefi. Emisiunea lui va fi mutată din grilă începând din acest sezon. Va intra pe post de la ora 15.00 până la 17.00. De la 18.00 va fi emisiunea lui Cabral, Ce spun românii.

„Ne-am gandit la un decor nou si la o schimbare de ora si de timp de emisie. Durata show-ului s-a dublat. Ne vom vedea de la ora 15:00 la ora 17:00”, a scris Măruță pe pagina sa de Facebook. Schimbare de ultimă oră vine după ce postul a anunțat în program că La Măruță va debuta 18.00, din 12 septembrie. Cu toate acestea, pe post nu au rulat promo-uri la emisiunea lui Măruță.

Mereu mi s-a parut ca industria in care lucrez este frumoasa. Asa ca mi-am pus constant intrebari despre reinventarea emisiunii. Un nume nou, un decor nou, continut nou. In toamna asta, am simtit mai mult ca oricand nevoia unei schimbari majore. Si in vara, cand am plecat in concediu, eu, echipa mea si managementul ProTV ne-am gandit sa fim mai indrazneti. Ne-am gandit la un decor nou si la o schimbare de ora si de timp de emisie. Durata show-ului s-a dublat. Ne vom vedea de la ora 15:00 la ora 17:00.

Imi aduc aminte cand am venit in 2007 in ProTV, dupa ani de Tonomatul dp2 (si 10:00-12:00 mi se parea devreme), cat de inspaimantator mi se pare sa trec pe alt interval. Acum, sunt entuziasmat de schimbare. Cum spuneam, a fost nevoie sa ma maturizez ca sa inteleg ca fiecare schimbare poate insemna sute de noi oportunitati. Pentru prima data, voi reusi sa imi iau fiul de la gradinita! O sa ajung mai devreme acasa si o sa imi pot culca fetita. Sunt cel mai fericit! Cu acest gand pornesc in aceasta toamna la drum. O noua etapa in viata mea. Una din multe altele care vor veni.”, a scris Măruţă pe facebook.

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.