Publicitate

VESTE INGROZITOARE pentru Iulia Vântur: înlocuită de Salman Khan cu Miss Univers. Actorul, surprins cu frumosul manechin

VESTE INGROZITOARE pentru Iulia Vântur: înlocuită de Salman Khan cu Miss Univers. Actorul, surprins cu frumosul manechin
Publicitate

Când pisica nu-i acasă, şoarecii joacă pe masă. Cam aşa stau lucrurile şi în India, după plecarea Iuliei Vântur, care a revenit în România la începutul lunii septembrie. Lui Salman Khan îi dă târcoale una dintre cele mai frumoase femei de la Bollywood, Urvashi Rautela, iar jurnaliştii indieni vorbesc despre o presupusă aventură.

Veşti îngrijorătoare pentru Iulia Vântur (36 de ani), care de două luni se află în România, departe de ţara iubitului ei, Salman Khan (50 de ani). Iată ce scriu jurnaliştii de la india.com: “Zvonurile dădeau ca sigură căsătoria lui Salman Khan cu iubita româncă Iulia Vântur. Dar, este deja noiembrie şi nici un semn ca acest lucru să se întâmple”.

În schimb, o altă frumoasă a intrat în viaţa starului de la Bollywood, de îndată ce Iulia a făcut cale întoarsă în ţara natală. Actriţa Urvashi Rautela (22 de ani), care şi-a făcut debutul într-un film de Anil Sharma, fotomodel şi deţinătoarea titlurilor Miss Diva şi Miss Univers India în 2015, ar fi dat frecvent raite la apartamentul său din Bandra, unde locuieşte Khan. Cel puţin aşa susţine o sursă care a ţinut să-şi păstreze anonimatul. “Urvashi Rautela a fost văzută la reşedinţa lui Salman Khan, dar încă nu se ştie ce scop a avut vizita”, scrie bollywood.com.

Unii cred că absenţa Iuliei Vântur din viaţa actorului i-a creat spaţiu lui Urvashi să se strecoare în locul ei. Ziariştii indieni se întreabă deja dacă tânăra actriţă va juca împreună cu Salman Khan în “Tigrul Zinda”, un nou film produs de Alvira Agnihotri. De asemenea, Urvashi ar fi încercat din răsputeri să fie partenera starului în filmul “Sultan”, dar nu a reuşit.

Urvashi Rautela s-a născut la 25 februarie 1994, în Kotdwar. În 2009, câştigă titlul de Miss India, apoi „Miss Zâmbet frumos”, „Miss Trup” şi „Miss Piele Superbă”. Mai câştigă titluri la concursuri de frumuseţe în 2010, în 2011 devine „Miss Asia Supermodel” şi „Miss Tourism Queen of the year International”.

loading...

Publicitate

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.