Publicitate

VESTE-SOC ! Lidia Buble printre victimele CARNAGIULUI de pe Autostrada Soarelui ?

VESTE-SOC ! Lidia Buble printre victimele CARNAGIULUI de pe Autostrada Soarelui ?
Publicitate

Accident grav pe Autostrada Soarelui sâmbătă, 5 noiembrie. Lidia Buble a fost la un pas de o tragedie. Artista a mărturisit că a trecut prin zonă, cu doar câteva minute înainte de carambol.

Accident grav pe Autostrada Soarelui, sâmbătă dimineața. Lidia Buble a postat pe contul de socializare, un mesaj în care le mărturisește fanilor că ea și colegii din echipă au fost la un pas de o nenorocire. Cu doar câteva minute înainte de acccident, mașina artistei s-a aflat în zona unde și-au pierdut viața trei oameni și peste 50 au fost răniți grav. La un moment dat, șoferul care conducea mașina în care se afla vedeta, a pierdut controlul  volanului.

Accident grav pe Autostrada Soarelui. Lidia Buble: „Șoferul nostru a pierdut controlul volanului”

„Cu puțin timp înaintea accidentului de pe A2 am trecut pe acolo împreună cu echipa mea, venind, cam grabiti, de la Brăila spre casă. Șoferul nostru a pierdut pentru moment controlul volanului doar pentru că zona de lucrari nu e semnalizată ca la cartă fără să mai punem la calcul ceața densă ce se intindea pe Autostrada Soarelui. Dumnezeu să-i odihnească pe cei dispăruti și să-i ajute pe cei în suferință! Viteza ucide! Corupția ucide!”, a scris Lidia Buble pe Facebook.

loading...

Publicitate

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.