VESTEA ZILEI ! Oana Roman, IN PERICOL DE MOARTE ?

VESTEA ZILEI ! Oana Roman, IN PERICOL DE MOARTE ?

VESTEA ZILEI ! Oana Roman, IN PERICOL DE MOARTE ?

A văzut moartea cu ochii, după ce a născut

 

A fost ispitită până şi ea de bisturiul medicului estetician! Deşi nu are nici o intervenţie de natură estetică, Oana Roman s-a gândit că nu e prea târziu să scape de guşă şi de excesul de piele de pe abdomen. Asta, deşi are probleme de sănătate mult mai grave pe care trebuie să şi le rezolve! Mama ei s-a supărat, la aflarea veştii.

A fost întotdeauna o femeie cu  forme. Totuşi, până la vârsta de  41 de ani, fiica fostului prim-ministru al României, Petre Roman, nu a apelat la esteticieni, nutriţionişti sau la alte terapii care să-i subţieze talia. Acum însă, vedeta îşi doreşte să scape de două probleme pe care le consideră defecte: guşa sau bărbia dublă, şi excesul de piele de pe abdomen cu care a rămas după ce a născut-o pe micuţa Isabela. ”Am avut mereu un complex, nu voiam să fac poze din profil din pricina asta. Am guşă de când mă ştiu. Abdominoplastie de reconstrcuţie trebuie să fac. Îmi taie toată burta şi îmi trage pielea în jos.

Îmi face o tăietură ca la cezariană. Este şi estetică şi medicală această operaţie şi voi scăpa de burtă”, a povestit Oana Roman într-o emisiune tv. Schimbarea va aduce cu siguranţă şi armonie în cuplu, căci după cum se ştie relaţia cu soţul ei Marius Elisei nu stă deloc pe roze. Cei doi s-au tot certat în ultima perioadă, ba chiar au vobit despre un posibil divorţ, aşa că o schimbare fizică ar fi binevenită. Totuşi, împotriva acestor modificări este chiar mama ei, Mioara, şi, pe bună dreptate, căci după cum se ştie, în februarie 2014, după naşterea micuţei Isabela, Oana a avut mari complicaţii.  Aceasta a rămas cu o cicatrice mare în zona abdomenulu şi a suferit trei intervenţii după ce a avut o gravă infecţie abdominală, fiind la un pas de moarte. ”Nu cred că Oana vrea operaţii estetice. La ce probleme a avut ea după naşeterea copilului, m-aş mira să se lase tăiată doar pentru un moft fizic. Ea are o plasă la burtă, trebuie să se opereze pentru a-şi rezolva o problemă medicală, căci astea sunt mai importante înainte de toate. Sănătatea contează cel mai mult”, a declarat Mioara Roman.

Oana Roman a născut în luna februarie 2014 o fetiţă perfect sănătoasă. La patru zile de la cezariană, operaţia Oanei a început să sângereze, iar vedeta s-a prezentat la spital. A fost la un pas de a face septicemie. “M-am trezit de trei ori într-o baltă de sânge. M-am operat a doua oară la același medic, eram într-o panică continuă, eram agitată. De la o simplă cezariană, am ajuns la un adevărat coșmar. După ce am stat două zile în spital, m-am externat. Nici măcar nu m-a sunat să mă întrebe cum mă simt. Când am ajuns la spital, să îmi schimb pansamentele, timp de șase săptămâni, am aflat că operația nu se închisese”›, a povestit Oana Roman cu lacrimi în ochi. A fost operată, dar infecţia a revenit, afectând muşchiul peretelui abdominal şi intestinul gros. Situația nu s-a îndreptat nici după a doua operaţie, astfel că ea a apelat la alt medic, de la Spitalul Sfânta Maria.

 

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.