VIDEO VIRAL ! S-A FACUT DE RAS ! CE DEZASTRU ! Mariah Carey, CONCERT de Anul Nou

VIDEO VIRAL ! S-A FACUT DE RAS ! CE DEZASTRU ! Mariah Carey, CONCERT de Anul Nou

Cântăreaţa Mariah Carey a avut un spectacol nereuşit cu ocazia aniversării Noului An. Mariah Carey a întâmpinat dificultăţi tehnice care nu i-au permis să performeze aşa cum şi-ar fi dorit.

Concertul susţinut în Times Square, New York a fost unul din cele mai aşteptate concerte ale anului, scriu cei de la The Telegraph.
Mariah Carey s-a confruntat încă de la început cu probleme tehnice şi a devenit evident că artista făcea playback. Cântăreaţa a încercat să comunice cu spectatorii spunându-le: „Nu putem auzi. Nu am avut o probă de sunet pentru acest cântec (Emotions)… ne lipsesc unele sunete, dar asta este“.
În final ea a renunţat să mai cânte: „Am să spun hai să lăsăm audienţa să cânte, ok ?“. „Şi eu am vrut o vacanţă, nu pot să am una ?“ a mai adăugat ea.
Ultimul lucru pe care l-a spus cântăreaţa înainte de a părăsi scena a fost: „Pur şi simplu nu poate fi mai bine de atât“.
Un reprezentat al cântăreţei a declarat că au fost nişte dificultăţi tehnice în timpul concertului. Mariah Carey a postat pe contul ei de Twitter: „Tâmpenii se întâmplă. Să aveţi un an nou fericit şi sănătos! Pentru cât mai multe ştiri despre mine în 2017“.
https://www.youtube.com/watch?v=UkTy_vSPkWc
https://www.youtube.com/watch?v=A-IH4hheQ64

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.