Publicitate

ZGUDUITORUL MESAJ al soţiei lui Didi Prodan, IMEDIAT după înmormântare

ZGUDUITORUL MESAJ al soţiei lui Didi Prodan, IMEDIAT după înmormântare
Publicitate

Licinia Prodan, soţia lui Daniel Prodan, a scris un mesaj tulburător, la o zi după ce fostul internaţional a fost înmormântat la Cimitirul din Pipera. Potrivit paginii de facebook a jurnalistului Dorin Chioţea, Licinia Prodan a ţinut să sublinieze şi numele oamenilor care au fost trup şi suflet alături de ea şi de cei doi copii în cumplitele zile din cea mai durereroasă săptămână a vieţii.

Înmormântarea lui Daniel Prodan, fostul internaţional român decedat la 44 de ani, a avut loc sâmbătă, la ora 13:00, la cimitirul “Sfântul Ilie” din Pipera.

“În aceste zile în care sufletul iubitului nostru soţ, tată şi frate Daniel Prodan s-a ridicat la ceruri, vieţile noastre s-au schimbat pentru totdeauna. Suntem mâhniţi, bonomia lui ne va lipsi şi o vom căuta mereu. Dorul nu ne va fi ostoit de nimic, la fel şi durerea.
Totodată, se cuvine să aducem mulţumiri tuturor celor care ne-au arătat că nu suntem singuri. Le-am văzut lacrimile, le-am simţit compasiunea; am parcurs multe mesaje de solidaritate. Toate au contat pentru noi. Generaţia de Aur a fotbalului românesc s-a reunit să ne aline suferinţa. Sportivi, artişti, jurnalişti, fani şi admiratori, prieteni şi rude venite de departe ne-au dovedit că Didi a fost iubit şi respectat, că pasiunea, ambiţia şi munca sa onestă au contat pentru mulţi. Aceasta este moştenirea pe care ne-o lasă tuturor, alături de zâmbetul său cald şi sincer.
De asemenea, ţinem să ne exprimăm recunoştinţa specială pentru ajutorul şi eforturile deosebite din aceste zile ale unor apropiaţi:

Fam Mihalache Dumitru,
Fam Marin Anton,
Fam Sandu Mircea,
Fam Panduru Basarab,
Fam Moldovan Viorel,
Fam Popescu Gheorghe,
Fam Hagi Gheorghe,
Fam Lăcătuş Marius,
Fam Gâlcă Constantin
Fam Protopopescu (Pelicanu),
Fam Ilie Adrian,
Fam Răducioiu Florin,
Fam Contra Cosmin,
Fam Stoichiţă Mihai,
Fam Dumitriu Dumitru,
Fam Matache Razvan,
Fam Oţelea Iulian,
Bogdan Stelea,
Miodrag Belodedici,
Iulian Miu.

Familia”

loading...

Publicitate

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.