Euro 2016 – Vladimir Petkovic, antrenorul Elveţiei: ”Viitorul se va construi pe meciul de mâine cu România”

Euro 2016 – Vladimir Petkovic, antrenorul Elveţiei: ”Viitorul se va construi pe meciul de mâine cu România”

Vladimir Petkovic, antrenorul Elveţiei: ”Viitorul se va construi pe meciul de mâine cu România”

Marţi, de la ora 18:30, echipa naţională de fotbal a României are programat antrenamentul oficial dinaintea meciului cu Elveţia, de la Campionatul European din Franţa, informează site-ul oficial al Federaţiei Române de Fotbal (FRF).

Meciul cu Elveţia, ce se va disputa miercuri, de la 19:00, în Grupa A de la Euro 2016, e decisiv pentru România în vederea calificării în optimile Campionatului European din Franţa. În cazul unei înfrângeri, tricolorii ar avea nevoie de un miracol pentru a mai ieşi din grupă, de pe locul trei.

Selecţionerul Vladimir Petkovic spune că gândeşte strategia pentru a obţine o victorie ce ar fi sinonimă cu calificarea în fazele eliminatorii.

“Nu sunt genul de antrenor care cere de la jucători obiectivul minim. Întotdeauna ne dorim să obţinem maximum, adică trei puncte. Trebuie să fim mai solizi, să comunicăm mai bine şi să alergăm mai mult.

Cu trei puncte am obţine şi calificarea în etapa următoare şi am scrie istorie pentru reprezentativa noastră. Elveţia nu a câştigat niciodată două meciuri consecutive în faza grupelor şi suntem concentraţi pentru a îndeplini acest obiectiv. Viitorul se va construi pe meciul de mâine”, a mai declarat Vladimir Petkovic la conferinţa de presă.

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.