Publicitate

Gică Popescu RUPE TACEREA ! ATAC DUR la Iordănescu ! ”A ajuns o fantomă”

Gică Popescu RUPE TACEREA ! ATAC DUR la Iordănescu ! ”A ajuns o fantomă”
Publicitate

Gică Popescu, atac dur la Iordănescu: “E total depăşit! A ajuns doar o fantomă”. Fostul căpitan mitraliază naţionala: “E cea mai slabă din istoria fotbalului românesc”

Gică Popescu a criticat în termeni foarte duri prestaţia echipei naţionale a României la Campionatul European din Franţa. Fostul căpitan al Barcelonei şi unul dintre cei mai importanţi fotbalişti din Generaţia de Aur, Popescu a fost tranşant atunci când a analizat prestaţia elevilor lui Iordănescu. ”Sunt de părere că această naţională e cea mai slabă pe care a avut-o vreodată fotbalul românesc. Nu cred că am avut vreodată o naţională compusă de fotbalişti care să joace la cluburile la care joacă cei de acum. Care joacă. Am făcut din victoria din Feroe o performanţă extraordinară. Chiar aşa am ajuns?”, a spus Popescu la Antena 3.

Încarcerat în 2014 cu foarte puţin timp înainte de alegerile pentru şefia Federaţiei Române de Fotbal, acolo unde era candidatul cu cele mai mari şanse la funcţie, Gică Popescu pare să nu-l fi iertat pe Anghel Iordănescu. Aflat atunci în echipa Baciului, Iordănescu s-a orientat şi a rămas alături de Răzvan Burleanu după ce acesta a câştigat scaunul. ”Din punctul meu de vedere, acum domnul Iordănescu este total depăşit. 10 ani de zile în care nu a avut contact individual cu fotbalul. A stat departe de fenomen, eu ştiu foarte bine pentru că domnul Iordănescu urma să devină director tehnic. Am stat de vorbă cu dânsul şi simţeam, dar era Anghel Iordănescu…Din punctul meu de vedere, acum nu era pentru această funcţie”, a spus Popescu.

”Domnii din federaţie nu au capacitatea să schimbe lucrurile. Şi nici oameni pricepuţi lângă ei”

Citeste mai mult aici

loading...

Publicitate

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.