1.000 de lire sterline ca sa devii roman ! ANCHETA The Times despre SISTEMUL DE ACORDARE A CETATENIEI ROMANE !

1.000 de lire sterline ca sa devii roman ! ANCHETA The Times despre SISTEMUL DE ACORDARE A CETATENIEI ROMANE !

Un material aparut in prestigioasa publicatie The Times arunca in aer sistemul de acordare a cetateniei romane. O jurnalista de origine rusa sustine ca ar fi descoperit o retea infractionala prin intermediul careia ar fi devenit cetatean roman.

Ar fi costat-o o mie de lire. Pentru aceasta suma, i s-ar fi fabricat documente false, pe care le-a prezentat la Biroul pentru Cetatenie din Galati. In mod normal, doritorii asteapta 5 ani ca sa obtina cetatenia.

Ancheta jurnalistei a pornit de la un anunt dat intr-o publicatie de limba rusa de la Londra. Oferta le era adresata cetatenilor rusi si ucrainieni, carora, in schimbul a o mie de lire, li se promitea cetatenia romana.

Jurnalista din Marea Britanie sustine ca la Biroul pentru Cetatenie din Galati s-ar deschide “usa din spate catre bogatiile Uniunii Europene“. Ea afirma ca ar fi identificat o retea care ar fabrica acte false pentru persoanele care doresc sa obtina ilegal cetatenia romana, pentru ca mai apoi sa lucreze intr-o tara din Uniunea Europeana.

Citeste mai mult aici

 

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.