12 IDEI GENIALE despre cum sa faci BANI IN PLUS cand ai un job full time

12 IDEI GENIALE despre cum sa faci BANI IN PLUS cand ai un job full time

Daca vrei ca la final de an sa ai mai multi bani, trebuie sa afli aceste 12 idei geniale!

Fie ca este vorba de a spriji educatia cuiva, fie ca ne dorim sa ajutam persoana iubita sau pur si simplu ne dorim sa fim asigurati financiar, un job in plus nu mai este ceva iesit din comun. Ne adaptam mai repede la ceea ce ne inconjoara si schimbarile pe care le facem ne ajuta sa fim mai curajosi si sa iesim din mediocritate.

In aceste timpuri moderne, tehnologia avansata este un avantaj pe care oamenii stiu foarte bine sa-l fructifice.

Daca vrei sa-ti largesti orizontul si sa cauti noi surse pentru a-ti mari venitul, iata o lista sfaturi care sa te ajute sa castigi bani in plus

1. Tutore online
A devenit un job part-time obisnuit pentru cei care au deja un job full-time. Partea buna in a fi tutore online este ca iti poti planifica timpul dupa bunul plac. Multi dintre tutorii online predau cursuri de engleza celor care nu vorbesc aceasta limba, in tari precum Koreea de Sud sau China. Este o idee de luat in considerare daca vorbesti engleza bine – sau orice alta limba straina – si vrei sa inveti cum sa faci bani in 2016 in plus fata de salariul lunar.

2. Scrie online
Este un alt job part-time pentru someri. Spre deosebire de a fi tutore online, acest job prezinta o complexitate mai mare. Asta presupune imbogatirea cunostintelor tale despre lucruri pe care inca nu le-ai intampinat. Poti scrie articole pentru bloguri sau site-uri.

3. Videoclipuri pe YouTube (video blogging)
Canalele de socializare precum Youtube-ul ofera utilizatorilor un prilej de a se distra. Acestia posteaza frecvent filmulete pe conturile lor, castigand in acest fel bani. Clipurile ce contin materiale pornografice/ ofensatoare/ inadecvate trebuie evitate.

Daca vrei sa faci bani online, fa-o intr-un mod decent! Banii din clipurile pe YouTube vin din reclamele Google, in cea mai mare parte. dDar poti castiga si din contracte mici pe care le poti face pentru diferite companii, pentru a face recenzii produselor sau serviciilor lor. Ca sa ajungi sa castigi bani din YouTube trebuie sa ai un cont cu multi abonati, care sa asigure cat mai multe vizualizari.

vezi mai mult aici

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

Tagged with

Leave a Reply

Your email address will not be published.