Publicitate

A celebrat 102 ani si fumeaza de cand se stie !

A celebrat 102 ani si fumeaza de cand se stie !
Publicitate

S-a apucat de fumat din adolescență și s-a lăsat doar o dată – timp de vreo cinci săptămâni când a fost internată în spital pentru că și-a fracturat un femur – pe-atunci avea vreo 95 de ani. Ea nu-și explică cum mulți oameni se îmbolnăvesc atât de repede: „Este absurd când te gândești că unii oameni care fumează puțin, capătă atâtea probleme de sănătate. Este cel mai mare paradox.”

Maysie Strang, din Glasgow, Marea Britanie, tocmai și-a celebrat cea de-a 102-a aniversare a zilei de naștere și, cu toate că fumează câte 20 de țigări pe zi de mai bine de 75 de ani, nu pare că i-au făcut vreun rău, după cum ne informează Metro.co.uk.

Ea nu uită niciodată să bea un pahar de vin – simplu, fără apă – înainte de culcare – doar unul. La aceste două vicii, Maysie a mai adăugat încă unul cu puțină indulgență: „Este o fanatică mâncătoare de banane”, a spus fiul său, în vârstă de 65 de ani.

Pasiunea pentru acest fruct a început în tinerețe, pe când lucra ca secretară a unui editor de la ziarul „Daily Express”, „întotdeauna fumând la mașina de scris”. De multe ori se grăbea pentru a termina lucrările la timp, astfel că obișnuia să mănânce o banană la masa de prânz, iar cu timpul și-a păstrat acest obicei.

Soțul său, Alex, a murit la vârsta de 65 de ani în ciuda faptului că avea un corp bine antrenat și a fost și profesor de educație fizică. „Fumatul era o adevărată anatemă pentru el.” În ciuda faptului că Maysie a fumat atât de mult timp, ea nu a avut niciodată vreo problemă medicală. „Nu ia niciun tratament. Nu sunt mulți oameni de 102 ani care se pot lăuda cu asta. Nici nu arată de 102 ani. În zilele ei bune nu i-ai da mai mult de 70 de ani.”

sursa

 

loading...

Publicitate

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.