A găsit CEVA INGROZITOR în iaurt si… misca !

A găsit CEVA INGROZITOR în iaurt si… misca !

“Nu-mi venea să cred. Am crezut că este mort la început…”

O mamica din Marea Britanie a comandat câteva produse alimentare de la un magazin, dar a avut parte de o surpriză destul de neplăcută, curierul nu i-a livrat doar comanda, ci și ceva în plus, care a ingrozit-o pe femie.

“Este dificil de explicat cum a reușit crabul să ajungă atât de departe de habitatul său natural, dar i-am promis doamnei Stapley că vom investiga cazul”, a declarat un purtător de cuvânt al magazinului.

Harriet Stapley (30 de ani) a găsit un crab viu pe borcanele de iaurt pe care le comandase pentru fiul său, relatează Metro.co.uk.

“Nu-mi venea să cred. Am crezut că este mort la început. M-am gândit ce pot să fac cu un crab viu. Nu doream nici să moară”, a declarat Harriet. Astfel, femeia a umplut o găleată cu apă și a dus crabul la cel mai apropiat lac, pentru a-l elibera.

Crustaceul a fost adus chiar de către curierul care a livrat produsele, alături pâine, lapte și alte alimente. Nu a cerut decât un singur preparat din pește – un pachet sigilat cu file de somon – în niciun caz un crab, mai ales unul viu. Totuși, când a desfăcut pachetul cu alimente, crustaceul se plimba foarte vesel pe borcanele de iaurt, fără a părea deranjat de proprietară.

 

“Copiii mei au vrut să-l ducem la mare, dar m-am gândit că nu va rezista atât de mult timp, astfel că l-am pus într-o găleată plină cu apă și cu niște pietre, iar apoi l-am dus la Lacul Bradbourne.” Harriet i-a contactat și pe responsabilii magazinului, care însă nu au știut să ofere vreo explicație.

sursa

 

 

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.