A vazut o femeie si un barbat intr-un rau, el era gol pana la brau, ea plangea in hohote. A inceput sa filmeze, cand a dat zoom, a inceput sa planga

A vazut o femeie si un barbat intr-un rau, el era gol pana la brau, ea plangea in hohote. A inceput sa filmeze, cand a dat zoom,  a inceput sa planga

IATA CE FACEAU ACOLO !

Imaginile de mai jos au devenit virale in Statele Unite si demonstreaza inca o data ca mai exista oameni care isi pun semenii lor pe primul plan.

Totul a inceput dupa ce un turist a observat in albia unui rau din New Jersey un lucru ciudat: o femeie si un barbat erau in apa si se plimbau de-a lungul cursului acesteia desi, in mod normal, scaldatul in acel loc era interzis.

A scos imediat camera si a inceput sa filmeze, folosind si zoom-ul aparatului pentru a vedea mai bine. Abia atunci si-a dat seama ce se petrecuse cu adevarat, moment in care a inceput sa planga de emotie.

Femeia ajunsese in apa dupa ce se prabusise cu masina in albia raului. Se pare ca salvatorul ei, Jason Moss, care era in zona, i-a auzit strigatele disperate de ajutor.

 

vezi mai mult aici

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

Tagged with

Leave a Reply

Your email address will not be published.