Publicitate

ACCIDENT TERIFIANT in Capitala ! Au intrat cu maşina într-un stâlp de pe linia de tramvai

ACCIDENT TERIFIANT in Capitala ! Au intrat cu maşina într-un stâlp de pe linia de tramvai
Publicitate

Trei bărbaţi au fost răniţi, fiind transportaţi la spital, în noapte de vineri spre sâmbătă, după ce maşina în care se aflau s-a lovit de un stâlp de pe linia de tramvai, pe şoseaua Giurgiului din Capitală, anunţă Brigada Rutieră. În autoturism erau patru pasageri.

Accidentul a avut loc în jurul orei 02.00.Cei trei bărbaţi, cu vârste între 24 şi 28 de ani, se deplasau cu un autoturism marca BMW pe şoseaua Giurgiului spre strada Luica, a declarat purtătorul de cuvânt al Brigăzii Rutiere, comisarul Ovidiu Munteanu.

“Pe fondul neadaptării vitezei de deplasare la condiţiile unui carosabil umed, şoferul a pierdut controlul direcţiei şi a intrat în coliziune cu un stâlp de susţine al cablurilor de tensiune a liniei de tramvai. În maşină se aflau patru ocupanţi, toţi bărbaţi cu vârste între 24 şi 28 de ani. Au rezultat trei victime, două uşor rănite şi un grav. Toate trei au fost transportate la spital, două la Bagdasar-Arseni, una la Universitar”, susţine Ovidiu Munteanu.

Cea de-a patra persoană aflată în maşină a refuzat transportul la spital. Şoferul, un tânăr de 24 de ani ce avea permisul din luna aprilie, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero.

 

loading...

Publicitate

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.