Publicitate

AFACEREA IERNII pentru Gică Hagi ! Va da o “lovitură” de 3 milioane de euro !

AFACEREA IERNII pentru Gică Hagi ! Va da o “lovitură” de 3 milioane de euro !
Publicitate

Hagi a plecat din ţară pentru cea mai tare mutare din istoria clubului

Afacerea de 3 milioane de euro confirmată de agentul jucătorului

Negocierile dintre Fiorentina şi Gică Hagi pentru transferul lui Răzvan Marin (20 de ani) în Serie A s-au intensificat, iar mijlocaşul Viitorului ar putea ajunge în Italia în vara lui 2017, pentru aproximativ 3 milioane de euro.

Patronul şi antrenorul Viitorului şi-a petrecut ultimele zile la Florenţa, unde l-a vizitat pe Ianis, dar a profitat de perioada petrecută în Italia pentru a se aşeza la masa negocierilor cu Fiorentina, echipa la care joacă Hagi Jr. şi Tătăruşanu. Iar site-ul violanews.com, apropiat de fosta echipă a lui Adi Mutu, scrie că discuţiile dintre cele două părţi au înaintat.

Dorit de Gigi Becali şi urmărit de cluburi importante ale Europei, precum Napoli şi Tottenham, Răzvan Marin le-a luat ochii conducătorilor de pe Artemio Franchi şi ar putea deveni al treilea fotbalist român care îmbracă tricoul viola. Sursa citată notează că şefii Fiorentinei şi Hagi sunt aproape să se pună de acord pentru ceea ce ar fi cel mai important transfer făcut de Viitorul de la înfiinţare şi în prezent.

Concret, mutarea ar urma să se facă în luna iunie a acestui an, suma vehiculată învârtindu-se în jurul a trei milioane de euro, informaţia fiind confirmată şi de agentul fotbalistului: “Hagi a sărbătorit Anul Nou în Florenţa şi s-a întâlnit cu Corvino (n. red – Pantaleo Corvino, preşedintele Fiorentinei).Cu siguranţă au vorbit despre Ianis Hagi. Posibil să fi discutat şi despre Răzvan Marin. Poate se va ajunge la un acord pentru luna iunie”, a spus Virgil Colfescu, pentru violanews.com.

 

loading...

Publicitate

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.