Publicitate

“Am auzit vorbindu-se doar limba română pe şantierele din Londra!”- Michael Douglas

“Am auzit vorbindu-se doar limba română pe şantierele din Londra!”- Michael Douglas
Publicitate

Michael Douglas, într-un interviu la CNN: “Am auzit vorbindu-se doar limba română pe şantierele din Londra!”

Celebrul Michael Douglas a fost invitat la CNN pentru a discuta despre viitorul SUA, în contextul alegerilor prezidenţiale, iar printre temele abordate, una foarte dezbătută şi în campania electorală, a fost cea a imigranţilor.

Actorul american, care este şi el urmaşul unor emigranţi – bunicii săi fiind evrei ruşi care au emigrat în SUA, în 1914, din ceea ce este azi Belarus, s-a declarat dezamăgit de ”zidul” creat în societatea americană, zid care îi desparte pe cetăţenii americani de imigranţi, şi consideră că probleme cu imigranţii sunt şi în Europa. ”Spre deosebire de Europa, noi suntem o naţie de imigranţi, şi nu este corect ca la noi în ţară să blamăm imigranţii”, a mai spus Michael Douglas, care dă şi un exemplu foarte recent din Londra: ”Mă plimbam prin Londra ieri dimineaţă, erau şantiere de construcţii ici şi colo, am auzit vorbindu-se doar în limba română.

Există mulţi imigranţi care fac munci pe care mulţi dintre cetăţenii unei ţări aleg să nu le facă. Aceasta este o chestiune la care tatăl meu ţine foarte mult, pentru că îi aduce aminte de propriile lui rădăcini. Avem tendinţa de a uita că noi, cei de aici, din Statele Unite, suntem cu toţii imigranţi”.

loading...

Publicitate

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.