Publicitate

Ambulanţă SMURD, implicată într-un accident GRAV de circulaţie. O persoană, in stare extrem de gravă

Ambulanţă SMURD, implicată într-un accident GRAV de circulaţie. O persoană, in stare extrem de gravă
Publicitate

O ambulanţă SMURD care se deplasa cu un pacient către Spitalul Judeţean de Urgenţă Ploieşti a fost implicată, luni, într-un accident de circulaţie.

Potrivit Inspectoratului Judeţean de Urgenţă Prahova, echipajul SMURD era în misiune şi se deplasa cu un pacient care suferea de diabet către Spitalul Judeţean de Urgenţă Ploieşti.

“Echipajul SMURD mergea cu pacientul către spital. Era în misiune, cu semnalele acustice şi luminoase pornite. O altă maşină a intrat în ambulanţă. S-a întâmplat accidentul într-o intersecţie în care noi oricum avea prioritate” a declarat Raluca Vasiloae, purtător de cuvânt al ISU Prahova.

Potrivit sursei citate, pacientul a fost preluat de un echipaj de la Ambulanţă şi nu a suferit leziuni în urma impactului. Nu au fost răniţi nici angajaţii ISU. În schimb, celălalt şofer implicat în coliziune este inconştient.

“Şoferul autoturismului care a intrat în coliziune cu Ambulanţa SMURD este inconştient. A fost transportat cu Ambulanţa de Terapie Intesivă la spital” a precizat Raluca Vasiloae.

Potrivit Poliţiei Prahova, în acest caz a fost demarată în anchetă, poliţiştii de la Circulaţie mergând la locul accidentului pentru cercetări.

“Accidentul s-a produs pe neacordare de prioritate. Vom vedea, în urma cercetărilor, cine este vinovat” a declarat Raluca Brezeanu, purtător de cuvânt al IJP Prahova.

loading...

Publicitate

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.