Publicitate

Anunţul de ULTIMĂ ORĂ făcut de Emil Boc pe Facebook: NIMENI NU CREDEA că e posibil aşa ceva

Anunţul de ULTIMĂ ORĂ făcut de Emil Boc pe Facebook: NIMENI NU CREDEA că e posibil aşa ceva
Publicitate

România face paşi mici, dar siguri în privinţa infrastructurii sportive. Dezastrul de la Rio de Janeiro i-a ambiţionat pe oamenii care au capacitatea de a grăbi lucrurile pentru a ne reîntoarce în elita lumii. Iar primarului din Cluj Napoca, Emil Boc, a publicat pe pagina sa de facebook stadiul în care se află Complexul Sportiv Gheorgheni. Baza a intrat în faza recepţiei finale şi a obţinerii avizelor de funcţionare.

  • Proiectul este realizat de Primăria Cluj-Napoca în parteneriat cu Compania Naţională de Investiţii şi se întinde pe o suprafaţă de 9,4 hectare în cartierul clujean Gheorgheni.
  • Emil Boc a fost luna trecută la Budapesta, unde a susţinut candidatura Clujului pentru Europeranul de tenis de masă de juniori din 2018. Cluj Napoca a câştigat în faţa oraşului Ostrava. În 2017, oraşul de pe malul Someşului va organiza CE de gimnastică şi CE de baschet masculin.

  • Baza sportivă va avea caracter public, cu acces gratuit pentru toţi cetăţenii. Cuprinde terenuri cu nocturnă – 3 terenuri sintetice de mini fotbal, 3 de tenis, 2 de baschet; 1 teren de tenis cu peretele, 2 de badminton şi 2 de volei de plajă – unde accesul se va face cu rezervare prealabilă.
    • Valoarea investiţiei s-a ridicat la 20.255.273,44 lei fără TVA.
    • “În ceea ce priveşte zonele interioare, Complexul Sportiv Gheorgheni include piste de popice, spaţiu şi dotări pentru tenis de masă, precum şi o sală multifuncţională. De asemenea, noua bază sportivă este dotată cu aparate şi echipamente pentru exerciţii fizice în aer liber; aparatură pentru exerciţii fizice dedicate seniorilor; echipamente pentru amatorii de căţărări, parkour; spaţii de joacă pentru copii de toate vârstele; amfiteatru în aer liber (428 locuri); pistă de alergare; pistă de biciclete/role agrement; pistă role viteză; teren de paintball cu obstacole; Parc Aventură – trasee prin copaci, pe frânghii şi alte instalaţii; alei de promenadă şi spaţii verzi generoase. După finalizarea recepţiei şi obţinerea tuturor avizelor necesare funcţionării, noul Complex Sportiv Gheorgheni va intra în circuitul public”, a scris Boc pe pagina sa de facebook.

 

loading...

Publicitate

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.