Publicitate

ANUNTUL DRAMATIC al lui Basescu: ”A FOST UCIS, l-au condamnat la MOARTE!”

ANUNTUL DRAMATIC al lui Basescu: ”A FOST UCIS, l-au condamnat la MOARTE!”
Publicitate

„Acest om a fost ucis”

Traian Băsescu a postat un mesaj dur pe Facebook, la câteva ore de la moartea milionarului Dan Adamescu, acuzându-i pe procurorii DNA şi pe judecători căse fac vinovaţi de moartea acestuia.

”Voi chiar nu răspundeţi de nimic ?
Moartea lui Adamescu, om condamnat la patru ani de închisoare, deci nu condamnat la moarte.
Datorită stării de sănătate avocaţii domnului Adamescu au cerut în mod repetat instanţelor, eliberarea condiţionată a milionarului. Avea acest drept datorită stării de sănătate.
Procurorii DNA au avut în mână toate actele medicale ale omului, acte care demonstrau o situaţie critică a sănătăţii. Cu toate acestea, au cerut cu înverşunare menţinerea stării de încarcerare. Mai mult, starea de sănătate a fost agravată de boli contractate în penitenciar.
Judecătorii şi ei, cu actele medicale în mână, dar obedienţi şi înspăimântaţi de presiunea procurorului DNA, au menţinut starea de încarcerare a unui om slăbit de boală până la epuizare.
Acest om a fost ucis de dispreţul pentru viaţă al procurorilor şi judecătorilor fără ca cineva să-l fi condamnat la moarte, dar l-au ucis ei, procurorii şi judecătorii statului de drept.
Oare ştim câte zeci/sute de oameni simpli, necunoscuţi dar bolnavi, mor anual în penitenciare datorită dispreţului pentru viaţa deţinuţilor al procurorilor şI judecătorilor? Ei sunt oameni simpli, nu sunt milionari ca Adamescu şi mor neştiuţi de nimeni.
Aştept să fiu acuzat de CSM pentru afectarea independenţei justiţiei .
Sau poate Inspecţia CSM va ancheta deciziile judecătorilor în astfel de cazuri? Nu cred.
PS – Pentru că “România Liberă” nu m-a atacat consecvent în cele două mandate, ba de multe ori m-a susţinut, mafia din presă spune “ Adamescu, miliardarul lui Băsescu“. O mare minciună. Poate am fost în acelaşi timp, în acelaşi salon la diverse recepţii. Cu domnul Adamescu am discutat însă o singură dată la Cotroceni, când am discutat şi cu alte societăţi de asigurare . Voiam să aflu care este potenţialul societăţilor româneşti de a face asigurări private de sănătate. Recunosc, nu m-a convins că asigurările private de sănătate pot fi făcute numai de asiguratori români, atâta timp cât aveau uriaşe întârzieri la plata asigurărilor auto CASCO şi RCA”, a scris Băsescu pe pagina lui de Facebook.

Adamescu a fost condamnat definitiv, în luna mai, la patru ani şi patru luni de închisoare în dosarul în care era acuzat că a intervenit la judecători în dosare de insolvenţă, alături de el fiind condamnaţi şi patru magistraţi la pedepse cuprinse între 3,4 ani şi 12 ani şi două luni. El a fost găsit vinovat că le-a dat mită 20.000 de euro judecătorilor Ion Stanciu şi Elena Rovenţa, pentru ca aceştia să dispună soluţii favorabile în două dosare de insolvenţă.

Omul de afaceri Dan Adamescu a încetat din viaţă în noaptea de luni spre marţi (23-24 ianuarie), la vârsta de 68 de ani. Anunţul a fost făcut de nora sa, Adriana Constantinescu, la România TV.

loading...

Publicitate

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.