Așa ceva NU S-A MAI VAZUT în România ! Deși nu a fost prins fără bilet, a plătit 500 de lei amendă la RATB !

Așa ceva NU S-A MAI VAZUT în România ! Deși nu a fost prins fără bilet, a plătit 500 de lei amendă la RATB !

ASA CEVA NU S-A MAI VAZUT IN ROMANIA !

Caz unic în România:

un  bucureștean de 22 de ani s-a autoamendat pentru a plăti călătoriile făcute pe blat cu mijloacele de tranport în comun!  A plătit Regiei de Transport București (RATB) o sumă de bani reprezentând aproximativ echivalentul drumurilor făcute de el fără bilet, când era licean.

În data de 9 iunie, RATB s-a trezit cu suma de 500 de lei primită în cont de la un anume Pavel Florin Șocostiuc. Ce să fie, ce să fie? Spre stupefacția salariaților RATB, prietena lui Șocostiuc a trimis Regiei un e-mail în care a explicat că banii reprezintă contravaloarea biletelor pe care ar fi trebuit să le plătească în timpul liceului, când a mers mai mult fără bilet – pentru că nu avea bani.

Tânărul spune că pur și simplu nu vrea să aibă datorii pe conștiință, de nici un fel – ”adică, ce ție nu-ți place, altuia nu face!”, explică el – pentru că nici lui nu i-ar plăcea ca cineva să nu îl răsplătească pentru un serviciu efectuat, adică să îi dea țeapă.

”Trebuie să începem să înțelegem că trebuie să plătim ceea ce consumăm. Înșelăciunea nu poate merge la nesfârșit, iar eu vreau să fac, ceea ce fac, la nivel de excelență”, spune tânărul de 22 de ani.

citeste mai mult aici

loading...

Forum Auto Romania

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 
Hai si tu pe:
[ X ]