ATAC ARMAT. Un profesor si 2 elevi, impuscati in scoala !

ATAC ARMAT. Un profesor si 2 elevi, impuscati in scoala !

Un atac armat a avut loc, într-o şcoală din Statele Unite, unde un adolescent a împuşcat doi elevi şi un profesor.

Tragedia s-a întâmplat într-o şcoală primară din statul Carolina de Sud. Atacatorul a intrat în clădire şi a deschis focul, la întâmplare. Panicaţi, copiii s-au adăpostit pe unde au putut, iar la faţa locului au ajuns rapid forţele de intervenţie. Adolescentul înarmat a fost reţinut de poliţişti şi dus în arest, dar autorităţile nu au anunţat motivul pentru care a comis atacul. Elevii răniţi au fost preluaţi de elicoptere şi transportaţi la spital. Medicii spun că sunt în afara oricărui pericol. Atacurile din şcolile americane au devenit frecvente, pe fondul unui regim al armelor foarte permisiv. Cel mai sângeros, astfel de incident, s-a petrecut în 2007. 32 de oameni, printre care şi un profesor român, au fost ucişi atunci la Universitatea Virginia Tech.

Taylor Jones, poliţist: „Echipa SWAT a verificat şcoala şi nu credem că mai există alţi atacatori implicaţi, totul este în regulă. Am dus elevii la biserica baptistă şi a fost transmis un mesaj de alertă pentru părinţi, ca să ştie de unde să-i preia pe copii.”

Părinţii sunt înspăimântaţi: „(Fiica mea – n.r.) mi-a spus că s-au adăpostit în baie şi nu a fost împuşcată… Sunt atât de speriată, nici măcar nu vreau să o mai las să meargă la şcoală…”

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.