Publicitate

ATENȚIE, PĂRINȚI !!! Nimeni nu s-ar fi gândit că un joc banal, POATE UCIDE ! Tragedie la Galați

ATENȚIE, PĂRINȚI !!! Nimeni nu s-ar fi gândit că un joc banal, POATE UCIDE ! Tragedie la Galați
Publicitate

TRAGEDIE FARA MARGINI LA GALATI !

O fetiță de 6 ani și-a ucis frățiorul de 5 ani în timp ce se jucau

Disperare într-o familie din comuna gălățeană Independența! O fetiţă de 6 ani şi-a ucis în joacă fratele cu un an mai mic.

Cei doi copii, lăsaţi probabil fără supraveghere, se jucau cu un capăt de furtun cu apă în el. În timp ce băiețelul ținea un capăt de furtun în gură, se pare că micuța ar fi suflat pe la celălalt capăt, iar apa i-a rupt pur şi simplu plămânii copilului.

Mama copiilor a alertat de urgență ambulanța, apoi au plecat cu mașina proprie în întâmpinarea salvatorilor. ”Din păcate însă, medicii au încercat în zadar să îl resusciteze pe drumul spre spital.

”A fost adus un băiat în vârstă de cinci ani din Independenţa. Era în moarte clinică. Se juca cu sora lui mai mare cu un capăt de furtun de circa 40+50cm pe care mai era apă, fusese  tăiat de la un furtun folosit la udatul grădinii. Cu presiune sora, de la capătul celălalt al furtunului, a suflat apă. Copilul mai mult ca sigur a făcut un edem pulmonar acut rapid instalat prin inundare cu apă a alveolelor. Practic a murit înecat. S-a resuscitat în ambulanţă, s-a continuat la spital încă 95 de minute. Nu a răspuns la nicio manevră şi s-a declarat decesul”, a relatat dr. Geta Badiu, Spitalul de Copii Galaţi.

Protecţia Copilului Galaţi va face o anchetă socială la familie acasă, iar poliţiştii gălăţeni au deschis dosar penal pentru comiterea infracţiunii de ucidere din culpă.

loading...

Publicitate

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.