Publicitate

Băsescu: Dragnea “pretutindenarul”…constată că NU EXISTA RESURSE pentru a acoperi promisiunile electorale mincinoase

Băsescu: Dragnea “pretutindenarul”…constată că NU EXISTA RESURSE pentru a acoperi promisiunile electorale mincinoase
Publicitate

Fostul preşedinte Traian Băsescu a declarat luni că Dragnea “pretutindenarul” încearcă să invoce “greaua moştenire”, pentru a motiva introducerea cotei progresive şi altor taxe, afirmând că “tăvălucul” a pornit cu salariile mari, dar urmează firmele, proprietăţile, chiar şi “aerul”.

“Cu priceperea-i «pretutindenară», Dragnea a depistat nici mai mult nici mai puţin decît lipsa a 10 – 14 miliarde lei din bugetul de stat în luna decembrie 2016. Şi pentru că priceperea-i «pretutindenară» acoperă şi justiţia, Dragnea a găsit şi vinovaţii : premierul Cioloş, ministrul de finanţe Anca Dragu, preşedintele Consiliului Fiscal, ministrul Fondurilor Europene, şeful ANAF, ministrul Fondurilor Europene şi nu în cele din urmă Preşedintele Iohannis”, a declarat preşedintele PMP, Traian Băsescu, pe Facebook, într-o postare numită “Dragnea «pretutindenarul» sau ADIO cotei unice de impozitare”.

Traian Băsescu susţine că odată instalat la guvernare PSD constată că «nu prea există resurse» pentru a-şi implementa programul de guvernare.

“În realitate, odată instalaţi la guvernare pesediştii constată că nu prea există resurse bugetare pentru a acoperi promisiunile electorale mincinoase. Şi atunci, ce scuză mai convingătoare decât «greaua moştenire» Iar dacă «greaua moştenire» o împănăm cu o Comisie Parlamentară de Anchetă, reţeta propagandistică este perfectă pentru a motiva introducerea unor noi taxe şi impozite”, spune Băsescu.

loading...

Publicitate

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.