Publicitate

Becali face curăţenie la Steaua ! Anunţul, CUTREMURATOR: 5 jucători părăsesc echipa

Becali face curăţenie la Steaua ! Anunţul, CUTREMURATOR: 5 jucători părăsesc echipa
Publicitate

FCSB se pregăteşte de schimbări masive la nivelul lotului, iar patronul Gigi Becali a conturat atât lista de transferuri, cât şi pe cea a jucătorilor care vor pleca de la vicecampioană în următoarea perioadă.

Pe lângă transferul lui Denis Alibec, care a fost deja perfectat, Becali a anunţat că mai încearcă să aducă fotbalişti precum Junior Morais, Teixieira, Budescu (toţi de la Astra) sau Harlem Gnohere (Dinamo), însă venirea lor presupune şi o eliberare a bugetului de salarii prin îndepărtarea jucătorilor care nu au confirmat.

Becali a confrimat: Bourceanu e out

De Bojan Golubovic se ştie deja că îşi va rezilia contractul, iar bosniacul ar putea fi urmat de croatul Adnan Aganović, dar şi de Dan Popescu, care a avut doar apariţii epsodice după transferul din vară. Becali clarificat şi situaţia fostului căpitan Alexandru Bourceanu, căruia nu îi va mai fi prelungit contractul scadent în această iarnă. Iniţial exista varianta ca Bourceanu să mai continue măcar până la finalul sezonului, dar s-a considerat că postul de mijlocaş defensiv va fi acoperit suficient de bine.

Pe lista plecărilor s-a înscris poate surprinzător şi mijlocaşul Rareş Enceanu (22 de ani), care fusese adus de Steaua la începutul lui 2015, de la FC Brasov. Enceanu i-ar avea ca adversari pentru titularizare pe William de Amorim şi Florin Tănase, iar roş-albaştrii au decis că cel mai bine ar fi să-l lase să plece la o altă echipă.

“O să fie de exemplu Golubovic, Aganovic, Popescu, Bourceanu, căruia îi expiră contractul. Mai sunt vreo doi-trei copii pe acolo… Poate Enceanu e…“.

loading...

Publicitate

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.